Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

trakya nerdesiniz beyaw ne sesiniz çıkıyo ne soluğunuz...

Bile bile sokmuyorum Hasan. Daha henüz nasıl br plaka yapacağıma karar vermedim çünkü. App almayı düşündugum icin beklemede su an plakalar. Su an için altta ya da üstte olması sorun teşkil etmiyor benim için :)

Pleksi Tavsiyemdir :eek:key:

Pleksi Tavsiyemdir :eek:key:

Pleksiden cok plakanın yazı ve boyası canımı sıkıyor su an. Sacma sapan boya atmislar plakaya. Ya degilse bayinin taktığı plakaliklar bile hoşuma gidiyor. Çorlu'da bir app ci varmış. Ona bir gidip güzel bir şey yaptırmayı düşünüyorum.

Beyler bizim bu trakyada icraat yok galiba. Bi buluşmada yapamadik :) Bir gun anlasalimda corluda bi kahve bari icelim ne dersiniz ?

eeyyyyyy trakyaaaaa
bu hafta gececiyim [MENTION=25594]Ziya[/MENTION] ile pazar günü buluştuk. ve sizleri de tanımak isteriz [MENTION=23210]static-x[/MENTION] [MENTION=3598]tufan[/MENTION] [MENTION=25917]servet[/MENTION] [MENTION=26159]WhiTeRaVeN[/MENTION] bu hafta içi bi akşam üstü eşli olur tek olur tanışalım artık.... şimdi yatıyorum saat 17:00 den sonra arayabilirsiniz...

Her daim hazırda, pusuda beklemedeyim. :)

Geri
Üst Alt