Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

Topraam allah gonlune gore versin de isiniz olup yenge de ist.de baslasa ise hayirlisiyla...

Amin..

Toprağım bu sene 4+4 'e takıldık diyelim biliyosun Milli Eğitim=Oyun Hamuru Hükümetlerin gözünde..

Ama kısmetse önümüzdeki sene burda kısmetse :eek:key:

Olmazsada Alsın ücretsiz izin otursun dizimin dibinde..

Yazin daolur muhakkak bz geliriz sen gelirsin ben de genelde kumbagda oluyorum hanim koylu yane...
Ucmak dere falan biliyorsunuzdur.2sinin arasinda guzel bir piknik organize edilebilir.Kumbagdam feribota binip marmara adasina giderdik.Tatillerim hep bu 2si arasinda gecti.

[MENTION=25594]Ziya[/MENTION] abi o plakalıkları hemen sök ve o ön plakayı yukarı al servis plakayı yanlıs montaj yapmıs yanlıs montaj bıle arabanın goruntusunu etkılıyor böyle olucak boyle. :)

Ekli dosyayı görüntüle 9917

Bile bile sokmuyorum Hasan. Daha henüz nasıl br plaka yapacağıma karar vermedim çünkü. App almayı düşündugum icin beklemede su an plakalar. Su an için altta ya da üstte olması sorun teşkil etmiyor benim için :)

Arkadaşlar elinize ayağınıza sağlık,SCW yi mutlu ettiniz..Artık Trakyada daha büyük organizasyonlar olacak inşallah desteğinizle..

İnşallah kardeşim. Böyle bir başlığı açarak bize ön ayak olan SCW'ye de ayrıca teşekkür ederiz. Kalıcı ve daimi olması dileğiyle.

Bile bile sokmuyorum Hasan. Daha henüz nasıl br plaka yapacağıma karar vermedim çünkü. App almayı düşündugum icin beklemede su an plakalar. Su an için altta ya da üstte olması sorun teşkil etmiyor benim için :)
app fln bastırma abı bırak orjinalıyle kalsın basın belaya gırmesın boswer

Trakya ben yarin kumbagda olucam kayinpederin restoranda arzu eden arkadaslar gelebilir hatta bulsma da olabilr ufak capli ozellikle tekirdaglilara sesleniyorum tanisalm... buhafta gunduzcuyum hafta ici birgun ayarlayip bulusalim..

Trakya ben yarin kumbagda olucam kayinpederin restoranda arzu eden arkadaslar gelebilir hatta bulsma da olabilr ufak capli ozellikle tekirdaglilara sesleniyorum tanisalm... buhafta gunduzcuyum hafta ici birgun ayarlayip bulusalim..

bir kaç gün önceden deseydin bu haftada müsaittik:(

Geri
Üst Alt