Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Röportajları..

aldatılan kadının en büyük düşmanı hemcinsidir yani başka bir kadındır kadın adamın evli olduğunu bile bile adamla birlikte oluyorsa adamın değil kadının suçu vardır.

aldatılan kadının en büyük düşmanı hemcinsidir yani başka bir kadındır kadın adamın evli olduğunu bile bile adamla birlikte oluyorsa adamın değil kadının suçu vardır.

bence her iki tarafta da suç vardır.Evli adam aldatmayacak.Evli olduğunu bildiği adamla da kadın birlikte olmayacak...

"şapka hediye eden olursa memnuniyetle kabul ederim" puhaha sana scw şapkası yaprtıralım doğum gününde:D:D:)

şaşırttı bazı sorular.. samimi bir röportaj daha .. tbrler kelebek Burçak:)

Valla bana ne sordun diye sorsalarda ben soru sorma fırsatına erişemedim :) gene de teşekkürler samimi cevaplar.....:eek:key:

Geri
Üst Alt