1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?
Öncelikle Hoşbuldum Ben Burçak, 18 Haziran 1980 doğumluyum.Babam selanik göçmeni, annem çerkes ikisinin karışımı bir ailenin tek çocuğuyum.Tam bir yaz çocuğu olup aynı zamanda da ikizler burcuyum..Burcumun özelliği olan hava tam anlamıyla beni anlatır.Özgürlüğüme çok düşkün olmama rağmen bir tarafta da bağlılıklarım çok kuvvetlidir.Sosyal olmayı çok severim.Tam bir sosyal kelebeğim diyebilirim.Zaten beni çok iyi tanıyan arkadaşlarım bana Kelebek lakabını takmışlardır.Çok fazla arkadaşım vardır fakat dostum diyebileceğim 3 kişi vardır ve hayatımdaki herşeyimi bilirler.Anadolu üniversitesi Bankacılık sigortacılık mezunuyum. 12 senedir sigortacıyım ve kişiliğime uyan, tamamı ile insan ilişkilerine dayalı bir işim var.17 yaşımdan beri en büyük tutkum ve keyfim araba kullanmak,motor sporlarını takip etmek.19 yaşımda zorla ehliyetimi aldım. ehliyetim olmadığı zamanlarda babamın arabasını kaçırır caddeye inerdim. Bu sebeple ailenin erkek çocuğu gibi görüldüğüm zamanlarda çok olmuştur.Aileme çok düşkünümdür.Bazen çok konuşurum çenem hiç durmaz bazen de bir susarım kimse konuşturamaz.Hayatımda grilere yer yoktur.Ya siyah ya beyaz olacak.Kararsızımdır,zor karar veririm fakat karar verdiğimde kimse beni döndüremez.Genelde pozitif bir yapım vardır.Neşeli ve güleryüzlüyümdür.Kinci değilimdir,saman alevi gibi parlar hemen sönerim.Küs kalmayı hiç sevmem.Tek çocuk olmama rağmen şımarık olmayan bir yapım vardır.İnsanlara hemen güvenebilirim bu kötü bişey ama değişmiyor bu bende.İyi niyetli oluşum başıma çok dert açmıştır Müzik,fotoğraf çekmek ve arabayla hız yapmak en büyük keyfimdir.
2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?
Yeni aracımın siparişini verdiğimde internetten araştırmak için girdiğimde forumu gördüm.Önce bir kaç konuyu okudum üye olmayı düşünmüyordum.Fakat sıcak ve güzel bir ortam olduğunu anladığımda hemen üye oldum
3)Seat markası ile ilk ne zaman tanıştınız.?
Açıkcası işim gereği her marka araçla uzaktan yakından ilgim vardır.Fakat seat ile ilk yakınlaşmamız bir arkadaşım sayesinde oldu.Leon aracı vardı.Uzun bir yolculukta kullanma şansım oldu.Keyfine 2007 yılında vardım.İbiza ile tanışmamda 2009 yılında Kayadibi otom.de yeni kasası ilk çıktığında içine oturmuştum.İç dizaynı çok hoşuma gitmişti.Aklımda kalmıştı ama o zaman araba alabilecek durumda değildim.Sene 2010 ben araba almaya karar verdim ve yine kayadibinde deneme sürüşünden sonra ibizamı almaya bir anda karar verdim.İyiki de tanışmışız
4)Burçak boş zamanlarında ne yapar.?
Burçak boş zamanlarda gezer yeni yerleri keşfeder 2 senedir yeni bir tutkusu daha var fotoğraf çekmek Özellikle manzara ve portre fotoğrafları çeker..Arkadaşları ile caddede yürüyüş yapmak ve caddebostanda rakı balık muhabbeti en sevdiği şeylerden biri...İzmire aşık her sene 2-3 kere mutlaka gider....Bazen de yalnız kalmayı çok sever,yol nereye Burçak oraya gider..
5)Trafikte bayan olmanın zorlukları ile karşılaşıyormusunuz,ne tür.?
Bayan olmanın zorlukları var ama ben çok etkilenmiyorum.Erkek gibi araba kullandığım söylenir İşim gereği çok fazla trafikteyim gün içerisinde çok fazla araba kullanıyorum.Alıştım diyebilirim...
6)Şu an forumda en aktif bayan sizsiniz,diğer bayan arkadaşlara öneriniz var mı forumla ilgili.?
Ben sürekli iletişim halinde olmak ve paylaşmayı seviyorum.Diğer arkadaşlara bu konuda bir önerim olamaz herkesin kendi keyfine göre
7)Hayatta en sevdiğiniz 3 şey nedir??(SCW den soru)
Ailem,Kelebekler,Aşk
8)Erkekler hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz .? (SCW den soru)
Erkekler hakkında söylenecek çok bişey yok aslında sürekli yönlendirilmesi gereken bazen sevdiğim bazen nefret ettiğim varlıklar...Ama şunu da biliyorum gerçekten dost olmak istenirse bir kız arkadaştan daha samimi olabilen erkeklerde var.
9)Hayalinizdeki erkeğe rastladınız mı.?
yoksa bulduğunuzla yetiniyor musunuz? yani bundan iyisi şamda kayısı dermisiniz? yoksa hayalinizdeki erkeği aramaya devam eder misiniz?
ee artık hayalinizdeki erkeği tarif edin lütfen? (SCW den soru)
Hayalimdeki erkeğe rastlamadım herhalde aslında bir hayalimde yok.Olsaydı zaten ancak hayal kahramanı olurdu Bulduğumla yetinmek demeyelim de ortak payda da buluşmak önemli olan.Benim için karşı cinste en önemli şey muhabbet edebilmektir.İnsanlar arasında aşk biter yıllar sonra tek kalan şey muhabbettir.Hayalimdeki demeyelim de hayatımda olmasını istediğim erkek; muhabbet edebileceğim,gülebileceğim,yanında rahat olabileceğim,çok fazla olmamak kaydı ile ilgili,bazen beni kendi dünyamda yalnız bırakabilecek,bazende her anımda yanımda olacak,kafamı karıştırmayacak,elimden tutup hadi şuraya gidiyoruz diyecek,öncelikle arkadaşım dostum sonra da sevdiğim olacak biri olmalı...Tip çok önemli değil sanırım sadece elektrik alabilmek önemli olan.... Bunların hepsini bulursam evlenirim herhalde
10)ıbızanın yakıtının ne zaman dusmesını hayal edıyorsun hep boyle cok mu yakacak.? (SCW den soru)
Evet yaaa bana sormuşsunuz ama ben size sorayım aslında SCW halkııı bu ibizam benim ne zaman normal değerlerde benzin yakacak yaaaa
11)Erkekler ve kadınlar neden bu kadar farklı sizce.?(SCW den soru)
Erkekler ve kadınlar hem ruhsal hemde fiziksel olarak farklı yaratılmışlar bu sebeple aynı olmaları mümkün değil..Zaten farklı oldukları için hep birbirlerine çekiliyorlar...Erkekler çok yüzeysel,kadınlar çok derinlemesine düşünüyor.Erkekler detaylara dikkat etmiyor,Kadınlar detaylarda boğuluyor.Sanırım kadınlar erkeklerden çok şey istiyoruz..Erkeklerde bizi anlamıyor..
12)Neden kadınlar hayatı zorlaştırmak icin elinden geleni yapar.? (SCW den soru)
Kadınlar aslında erkeklerin hayatını kolaylaştırırlar Ama erkekler nedense bunun pek farkında olmazlar.Sadece kadınlar istedikleri ilgiyi ve sevgiyi alamadıklarında hırçınlaşırlar.Ama tabi bazı kadınlarda çok tripcan oluyor o zamanda erkeklere hak veriyorum gerçekten o tarz kadınları bende anlayamıyorum.
13)evli olduğunu bildiği bi adamla birlikte olan bi kadının hiç mi suçu yoktur, bu örnek aldatılan bi kadın yine aslında bi kadın tarafından aldatılmaz mı. ??(SCW den soru)
İlginç bir soru evli olan biri başka bir kadınla ilişki yaşıyorsa burda suç her iki taraftadır.İnsanlar evliliklerinde mutlu olmayabilir ama bu eşini aldatmasını gerektirmez.Evli olduğunu bildiği halde birlikte olan bir kadının tabiki suçu var ama tek başına o mu suçlu? Hayır tabiki .... En büyük suç aldatılan kadının kocasındadır.
14)Kadınların daha duygusal olduğu söylense de nasıl huzursuzluk verici/çirkin/fesat şeyleri kadınlar yapar. ?? (SCW den soru)
Kadınlar duygusaldır ama damarına basarsan tam bir cadı olabilirler.Çok sevdiğim bir lafım vardır şimdi yeri gelmişken paylaşmakta yarar var.
“melek gibiyim aslında,sadece kanatlarım kırıldığında süpürgeme biniyorum o kadar “
14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?
Seat: Yeni aşkım
SCW: Keyifli muhabbetler
Şapka: onsuz çıkmam
Cadde: gezmelik yer
Dost: asla vazgeçmeyeceğim
Tv Kumandası: işim olmaz
15)Neden evlenmediniz..? özgürlügünüze düşkünmüsünüz yoksa sebep bumu..? size göre nasıl bir eş olmalı..? eşinizin yada sevgilinizin ayaklarını yıkarmısınız..?(SCW den soru)
Neden evlenmediğimi bende bilmiyorum.Kısmet sanırım. Özgürlüğüme düşkünüm ama bağlılıklarım vardır.Aşk konusunda çok sadık ve fedakarımdır.beni evlenmeyi düşündürecek kadar kimse kendine bağlayamadı.Yukarıda da anlattığım gibi biri karşıma çıkarsa evlenirim ama henüz çıkmadı...Ayrıca kimsenin ayaklarını elden ayaktan düşmediği sürece yıkamam
16)Burçağın avatarındaki şapka bir tarz mıdır.? Kaç tane sapkanız var.? (SCW den soru)
Şapka tarzım değildi o fotoğrafları çektirene kadar yakıştığının farkına vardım...Şimdilik 3 tane şapkam var...Hediye edecekseniz memnuniyetle kabul ederim
17)SCW forumundaki arkadaşlığı kaynaşmak için sürekli yapılan organizasyonları nasıl buluyorsunuz,forumla ilgili önerileriniz var mı.?
Bu tarz kaynaşma organizasyonları gayet güzel bir de katılabilirsem çok daha mutlu olacağım Arkadaşlığın sanalda kalmaması insanların birbirlerini çok daha iyi tanımları süper...Foruma bu konuda bir önerim yok şu anda ama daha da tanıdıkça herkesi mutlaka önerilerim olacaktır ve onları da yeri geldikçe paylaşıyor olacağım...
18)Vazgeçemediğiniz 3 şey nedir.?
Ailem,dostlarım,aşk
19)Burdaki bayan üye sayısını arttırma adına dışarıdaki bayan arkadaşlarınıza Seat aldırmayı düşünüyormusunuz.? (SCW den ilginç soru)
Seat aldırma konusunda kanına girmeye çalıştığım bayan arkadaşlarım var ama burdaki bayan sayısını arttırır mı onu bilmiyorum
20)Son olarak eklemek istediğiniz,SCW forumuna vermek istediğiniz mesaj var mıdır.?
SCW’ye çok teşekkür etmek istiyorum.Çok canayakın ve sıcak insanların olduğu bir ortamda olmak beni çok mutlu ediyor.Henüz çok yeni olmama rağmen benimle röportaj yapılması ayrıca mutlu etti beni.Zamanını ayırarak bana soru soran herkese de ayrıca teşekkür ederim...
Röportajı yapanın notu:Burçağa kendisini tanıtma fırsatı verdiği için SCW adına teşekkür ederim..