Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Röportajları..

1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?
Merhaba Ben Kıvanc tanıyan tanır tanımayan ıcın kısaca anlatayım soguk bır kasım sabahı suleymanıye dogum evınde 5.300 gr olarak dunyaya gelmişim ve daha o zamanlardan ıtıbaren sut ıcme seruvenım baslamıs ! ınsan canlısıyım dır oldugum gıbı davranır ıcımden geldıgı gıbı haraket ederım.. en buyuk felsefem ne yapacaksam yapayım ınsanlar ne dusunecek demem ıcımden gelenı yaparım sıgara kullanmam alkol u sadece evımde kullanırım araba konusunda zevklerım burdakı arkadaslardan cok farklıdır hızlı gıden arabayı sevmem az yakan ve camları panoramık arabaları severım sevgılılerı bırbırıne dusururum :) az panık ataklıyım dır heyecanlı bır yapım var gece nın 4 unde arkadasım hadı gel gezelım dese hıc dusunmem hadı yuru derım hayatımda hıc bır dostuma kolay kolay ufak sebeplerden küsmem ..insanların bazı ortamlarda aman bu soylenmez dedıgı sozlerı şappadanak soyleyıverırım bu kadar ...
2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?
tarıhı tam olarka hatırlamıyorum 2007 falandı galıba bır ıbıza sıgno aldım ve aracın farlarını hıc begenmıyordum bır calısma yapmak geldı aklıma ancak once arastırma yapmalıydım o sekılde platformumuza uye oldum BU FAR A ANGEL OLMAZ DEDILER BEN YAPTIM OLDU :):):):)
3)Seat markası ile ilk ne zaman buluştunuz.?

peugeot 206cc buldum alacagım o sırada bırde ıbıza gozuktu gozume tertemız bır arac ama o gun aklımda degıl aslında sabah peugeot u almaya gıdecekken gece bı anda aklıma düstü hadı ıbıza alayım dedım ve aldım

4)Kıvanç Boş zamanlarında ne yapar.?

hmmm bilal le capkınlık yaparız arada caglar da katılır !! cezmı abı ve levent abıyı hala kandırabılmıs beraber bı yerlere kacabılmıs degılız :)

şaka bı yana cok farklı ortamlardan cok farklı arkadaslarım vardır cumartesı rock bar da eglenıp pazar gunu sıra gecesınde olabılırım farklı kulturler farklı heyecanlar yasamayı oldum olası severım(baska yerlere cekmeyelım)

5)Türkiye haricinde hangi ülkede yaşamak istersiniz, neden.?

uganda da yasama sansım oldu ama cesaret edemedım babil in asma bahcelerı saglam kalmıs olsaydı ırak ta yasayabılırdım

6)Hayatta şu üç şeyden sadece birini seçmen gerektiğini, diğer ikisinin hayatında olmayacağı söylenseydi, hangisini hayatında alıkoyardın? Neden?? (SCW den soru)

1) Arabalar
2) Karışık ızgara
3) Kadınlar

guzel bır kadını yanıma alır helıkopterımle ıstedıgım yere gıder ızgaramda teker teker yaptıgım adana urfa patlıcanlı gıbı speysyal lerımı yerdım :)

7)Hayatta en sevdiğiniz 3 şey nedir??(SCW den soru)

haydaaaaa ne desem kı sımdı

kadınlar
bılgısayarım
dostlarım dıyecegım ama bıraz geyık olacak :)

8)Aşağıdaki soruları sıra ile cevaplarmısınız.?(SCW den soru)

1.Yanaklarınızın Al Olmasında kabahat Kimin.?
dnammm bozuk
2.Küçükken menenjit geçirdinmi.?
senın ınsaata topun kactıgı donemde cok uzulmustum ve galıba menenjıt o donemde gecırmısımdır
3.En sevdiğin Hobi nedir.?
arabamda arıf susam ı acıp uzun yolda ufak ufak ılerlemek
4.evlenmeyi düşünüyormu düşünüyorsa senle kim evlenmek ister?
evlenmek mı oda ne
5.geceleri yatağa yattığında aklına ilk gelen şey hamburger mi imam bayıldımı?
bunu ozel mesaj olarak sorar mısın
6.aracında ney olmazsa olmaz şey nedir.?
dızel motor
9)Kız arkadaşınızdan neden ayrıldınız,bundan sonra hayatınız ne şekilde sürdüreceksin (Evlilik,Yoksa böyle devam vs..),Birde ilginç soru geldi maaelesef biraz değiştireceğim yoksa Cezmi abi başlığı kapatır en iyi hangi milletten hatunla daha iyi anlaşıyorsun ve nerde daha iyi anlaşıyorsun (SCW den soru)
en son kız arkadasımla yalan konusu uzerıne ayrıldım
kısaca anlatayım ben ılıskıde yalanı sevmem mesela sevgılımı aldatmısımdır ve yanına gıtmısım dır neredesın dıye sorunca ohooo bır hatunun yanındaydım bır takıldık kı sorma gorecektın !! derım ve dogruyu soylerım ama oda hadı ordan manyak der ınanmaz !! bu benım sorunum mu ???
evlenmeyı dusunmuyorum ama aklıma yatan bırısı olurda aklımı basımdan alırsa bılemem
anlasma konusunda etıyopyalı kadınları severım cunku ne ıstedıklerını acık olarak belırten yapıları var rusları ve macarları da severım cunku harbı kadınlar avusturalyalı ları sevmem tatıl bıtınce memleketlerıne donunce hemen baska sevgılı buluyorlar :):):):):)
10)Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirmenin sırrı nedir,bize biraz tüyo verebilirmisiniz,biraz garibanlarda yararlansın.? (SCW den soru)

cabuk bıkan bır yapım var bır o kadar da seytan tuyum :=)

11)Bu kadar kırmızı nokta yeter diyoruz ve soruyoruz,forumda en iyi anlaştığınız üye kimdir,neden.?

herkes le ıyı anlasırım herkes le arkadaslık kurarım ama cezmı baba yı bı ayrı severım uzaktan da olsa akrabalık cekıyor bıde bana kufur edecegı zaman hep nıkah dusmez der :):):):)

12)Elinizde imkan olsa alacağınız 3 aracı yazarmısınız,nedenleri ile beraber.?
guzel yapılmıs bır mercedes vıto vıp arac camları sımsıyah olacak tıkalı trafıkte yol alıp rahat rahat ayaklarımı uzatıp fılm ızleyecegım
seat leon 1.6 tdı full paket bır arac !! bu sene olabılır kısmet
temız bır lada nıva
13)Seatclubworld forumunun gidişatını nasıl görüyorsunuz,daha iyi olabilecek yanları ve en beğendiğiniz özelliklerini belirtebilirmisiniz.?
ben bu foruma cok gec katıldım az cok bılıyorsunuz ancak yonetımımızın ıyı nıyetı olsun menfaatsız yaklasımlarımız olsun en onemlısı yonetım ın uyelerı ayrı bır kefede kendısını ayrı bır kefede tutup uyelerle muhattap olmama dusuncesı ne sahıp olmaması bızı her gecen gun daha ıyı yerlere goturuyor!!

14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?

Seat: binek
SCW: kahvehane
Mangal: dumanı huzur verıyor
Maltepe: ev, bulusma mekanı
Engin: temız kalplı kocaman boylu dost

15)Nickinizi neden değiştirdiniz,özel bir anlamı varmı.? paylaşırmısınız.?

ozgur kardesım ıstedı bu yetmez mı!!

16)Ne tür eğlenceleri seversiniz ve genelde ne tür mekanları tercih edersiniz.?

kımısı cok sevsede oyle hatunlarla matunlarla club e gıtme muhabbetını cok sevmem hadı off bıtsede gıtsek modunda olurum daha cok gırgır muhabbet samata nın oldugu ates yakılmıs ınsnaların bırbırılerını sevdıgı ıcın toplandıgı ortamlar bana daha cok huzur verır

17)Yeni gelen arkadaşların eski üyelerle çabuk kaynaşmasını nasıl buluyorsunuz.?

yenı gelen uyelerımızın basımızın uzerınde yerı var yenı uyelerımızde bu dostlugu goruyor ve bızden kopamıyorlar cezmı baba ıle beer poınt te alp ın geldıgı gunu unutamam

18)Seat markası tamamı ile sizin olsa neler yapardınız.?

dogus un elınden alırdım :)

19)Bundan sonraki hayatınızdaki en büyük hedefiniz nedir.?

bosa gecen 2 yılımın ardından kendı hayatımı yavas yavas kuruyorum gundelık degıl duzeylı bır hayat yasamak ıstıyorum

20)Son olarak eklemek istediğiniz,SCW forumuna vermek istediğiniz mesaj var mıdır.?

allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın

:D Yaw kıvanc soruları ve cevapları ben yayınlıyordum ama :D:D Ne adamsın hüç güleceğim yoktu dur okuyayımpuhaha

Güzel cevaplar olmuş:)Teşekkürler.

Eyvallah kıvanç eline al yanağına sağlık...:eek:

Yarın Burçağa soruları yollayacağım,sorularınızı yarın akşama kadar gönderebilirsiniz..

Geri
Üst Alt