Sıradaki konuğumuz sevilen simalarımızdan Yiğit;
1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?
Hayatımda gri tonları pek yoktur..gri tonları yoktur derken bişiyi ya yaparım ya da yapmam..yaparsam belki kötü ama gidebildiğim kadar giderim sonunu görene kadar..tabii ki yarım kalmış şeylerim var hayatta ama aynı şekilde birini/bişiyi ya severim ya da sevmem..biraz akla kara insanıyım yani..aynı şekilde beni ya seversin ya da sevmezsin..sevmezsen de neden bulamasın ama..
sağlam aile bağlarım yok galiba geleneksel Türk ailesine göre iyi bişi mi kötü bişi mi bilmiyorum ama mutluyum bu konuda..geçmişte yaptıklarım ve gelecekte yapıcaklarım konusunda mutlaka ailemin emeği var özellikle maddi olarak ve olucak ama kimse çıkıp “sayemde” diyemez çünkü elini taşın altına koyan her daim ben oldum..ve bundan sonra da öyle olucak inş..bunların dışında adalet konusunda biraz hassasımdır annem tam Terazi burcunun insanısın der..öyleyim galiba..samimiyet en çok aradığım şeydir bi insanda..içi dışı bir olan her insanı çok severim..duygularımı ve düşüncelerimi saklamam, hakeden bi insanın kalbini büyük bi zevkle kırarım umrumda da olmadı şu zamana kadar..insanlar genelde şaşırır bu tutumum karşısında ama keşke herkes böyle olsa her şey daha kolay olurdu..hayatın bi tiyatro sahnesi olduğuna inanmam sadece dengelere inanırım..rol yapanlar da sadece iyi rol yaptıklarını düşünürler..kararsızlıktan pek hoşlanmadığım için bazen en kötü kararın bile kararsızlıktan iyi olduğuna inanırım..
hayatta 2 şeye fazlasıyla bağlıyım..ilki pist yarışları diğeri de müzik..12 yaşımdan beri karting yapıyorum 3 senesinde yarı profesyonel olarak yarıştım..sonrasında TR’nin bi çok konuda olduğu gibi dönen dümenlerinden sıkılıp sadece kendim için piste çıkıyorum artık..küçükken bende yarattığı duygular 23 yaşımda hala aynı olduğu için vazgeçilmezdir benim için yarışmak..müzik konusunda ise kendimi bildim bileli ritm duygusunu çok severim..bu sebepten özellikle lisede bateri üzerinde çok durdum..2 seneden fazla olmuştur muhtemelen bi davulun başına geçmeyeli ama yeri bende ayrıdır.. küçüklüğümün bi kısmı İzmir’de bi kısmı Avrupa’da bi kısmı Ankara’da geçti..’98’den sonra İstanbul’a sabitlendi..ilkokulum 4 sene Çankaya ilköğretim devamı İstek Barış ilköğretim, lisem İstek Semiha Şakir’di..şuan uzatmalarla Okan Üni’deyim..durmak yok okumaya devam..
2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?
Arabamı teslim aldığım günün sonunda TR’de Seat forumu var mı diye merak ederek Google amcaya sormuştum..iyki sormuşum..
3)Seat markası ile ilk ne zaman buluştunuz.? (SCW den soru)
Rentel’de 1.4 TSI’ı merak edip Leon’la teste çıkmıştım..3 sene önce olması lazım..
4)Herhangi 3 şeyi değiştirebilme şansınız olsaydı neleri neyle değiştirirdiniz.. ? (SCW den soru)
değiştirmek istediğim bişi yok ama bazı şeylerin hiç değişmemesini isteyebilirdim..
5)En çok dikkatimi çeken şey çok aktif olman gece gündüz burdasın maaşallah, reeli sevmiyormusun yoksa hiçmi uyumuyorsun kardeşim?? (SCW den soru)
ayda bi evden çıkarım ondandır..
ufak bi hatırlatma olsun, forumdan “log out” olmadan tarayıcıyı kapatırsan 4 saat online görünürsün..soru soran üyemiz bunun farkındadır umarım..
6)Ne tip kızlardan hoşlanırsın, sana nasıl duygular yaşatabilmeli??(SCW den soru)
en güzel özeti emolar..
özel bi duygu beklemiyorum onlar da beklemesin..ama seviyorum kendilerini..
7)Sakalını hiç okutturmayı düşündünmü? Bi tarikatle alakan falan oldumu-varmı ??(SCW den soru)
ahauehehe..
sakallarımı okuttursam da tutar mı..ı ıhh pek sanmıyorum..
8)Virajda frenleme yapınca savurma problemini nasıl çözmüştün tekrar anlatırmısın? (SCW den soru)
kasmaya gerek yok..baktın olucak gibi değil soğuk bi rüzgar esti yüzüne aynen gaza yüklen temiz olsun..
9) Aşağıdailerden hangisi YcO yu tanımlar?
a) Scw de en aktif üye
b) Aracına aşık üye
c) Yarını düşünmeyip bugünü yaşayan üye
d) Allah cezanı vermeye? (SCW den soru)
vermeye tabii niye vere. ??:
10) sevgili yco sizce "ah almak"diye bir kavram varmıdır eğer var ise başkabir insanın üzerinde bu ah ne gibi etkiler bırakabilir ve hiç ah ettinizmi
?(SCW den soru)
vardır ve hayatını biçer..
bişi ekmesen de biçer, işin sıkıntılı kısmı orda zaten..muhtemelen soruyu soran da Ahlanmış zaten..
11)Türkiyenin jeopolitik durumunu konjonktürel açıdan 50 yıl sonrasına oryantosnunu yaparak stratejik derinlikler konusunda bir sentez yaparmısın .?
(SCW den soru)
Abi bize okulda öğretmediler bunu suç bende değil..aklında tut velimi çağırıyım ona sor istersen bu soruyu..
12) Aşağıdaki soruları peşpeşe cevaplarmısınız? (SCW den soru)
1.Saçlarınız Kaç Yaşında Dökülmeye Başladı.?
1-2 senesi var dökülmeye başlayalı..
2.Küçükken İnşaat a Topunuz Kaçtı mı?
Kaçtı ama bigbabol’a topu almaya can atanları buldum hep..
3.İlk Aracınız neydi.?
Muhteşem Fransız mühendisliği..Renault..
4.Yiğit Siyahı Bol Bulunca Nereye Sürer.?
Yere..
5.Bayanlardan Çabucak Soğumasını Neye Bağlıyor.?
Kuzin apla bile çözüm bulamadı valla ben de merak ediyorum..
6.Hayatında Vazgeçemiyeceği 4 Şey Nedir?
neler olur bilemem/bulamam şuan ama 4’ü de kendimle ilgili orası kesin..
7.Tarzından Dövmelerinden Zaman Zaman Sıkıldığı Oldumu.?
Hiç olmadı umarım ömür boyu da olmaz..
13)İri yarı ufak tefek sarışın zenci salı günü cuma namazından çıktıktan sonra, gittiği kafede kürdan bulamayınca o zaman kibrit çöpü alabirim dediğinde..kendisine uzatılan çakmağı görünce..sorun yok nasıl olsa dondurma yemiştim diyen adam vurdum duymaz mıdır..yoksa duyar da vurmaz mıdır? (SCW den soru)
Hem vurur hem de duyar salak bi eleman olsa gerek kendisi..
14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?
Seat: farklı ve güzel..
SCW: dostluk & paylaşım..
Kadın: ying yang..
Varol Abi: muhteşem bi insan..
ROck: bu müziği anlayabilmek için farklı bi kafa yapısı gerekir..
15)Sakallarınızı ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz,yoksa daha uzatma planlarınız var mı.? (SCW den soru)
zorunda olmadıkça hiç bi zaman..
16)Sevdiğin bir kız gelipte ya sigara ya ben derse hangisini bırakırsınız.? (SCW den soru)
Sevdiğim bi kız böyle bi soruyla gelmez gelirse de cevabı kendi verebilir..ya da sigaraya başlar arayı buluruz..
17)Büyük ikramiye size çıksa ilk yapacaığınız şey ne olur,en çok sevdiğiniz 3 şey nedir.? (SCW den soru)
Bütün paranın 4 tekere gideceği kesin..
18)Sakallarınız öpüşürken yada daha ileri boyutlarda sorun cıkarıyormu.? (Vallaha ben sormadım)
(SCW den soru)
Detaylı bi anlatım uygun olmayacağından sorun çıkartmadığı gibi avantajları da var diyim sadece..
19)saçlarınız sıfır...sakalınız ise çift yönlü..bu şekilde olmasının sebebi acaba ani bir karar verip Hacca gidebilirim düşüncesi mi..gidersem şimdiden hazırlıklı olma düşüncesi mi..
bide takkeniz yanınızda mı..? (SCW den soru)
takke değil ama berem hep yanımdadır..
Hacca gidersem insanlar hedefi şaşırıp beni taşlarlar herhalde..
20)Okulda aldığınız notları buraya yazarmısınız.? (SCW den soru)
üni.'de bi sıkıntı yok ama lisede yılda ortalama 3-4 dersten kalırdım..sağolsun hocalarım sonradan bana kıyamaz kurtarma sınavlarını beraber yapardık, hocam 100 almak istemiyorum yeter bu kadar dedirtirlerdi bana..
21)yiğit senden bir istek..kamereayı alıp şarkı söylermisin ve söylip kayıt ettiğin şarkıyı scw de paylaşır mısın.? ve SCW ye hangi şarkıyı armağan etmek istersin...?(SCW den soru)
Şarkı söyleyemem ama davul namıdeğer bateri çalarım uyarsa..
22)Arabanın 300 beygir gücünde mi olmasını istersin yoksa..şanına şan şöhretine şöhret katan kurbanda kimsenin yakalyamdığı K1 dövüşçülerini andıran ANGUS gücünde mi olmasını istersin.? (SCW den soru)
300hp’lik bi angus varsa alıyım arada binerim..
23)Forumda en sevdiğiniz kişi yada kişiler kimlerdir....? (SCW den soru)
Bi sürü insan var ve sevdiklerimin yeri ayrıdır ben de..yeri olanlar da bilir zaten....
24)Ateşle oynamayı neden bu kadar çok seviyorsunuz.? (SCW den soru)
tehlikeli..
25)Konuğumuz olduğunuz için tüm SCW adına teşekkür ederim,son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı.?
Bu olay sayesinde yazdıklarımı okuduktan sonra kendime ve SCW’ye dışardan bakma şansım oldu ve bu çok hoşuma gitti..zaman ayırıp soru soran herkese teşekkür ederim..iyki varsınız..
Röportajı yapanın notu:Sıcak cevapları icin SCW adına teşekkür ederim..