Evet bende bi sorunun cevabını merak ediyorumEn büyük beden hangisi 2XL veya 3XL var mı acaba ? Ayrıca aynı soru polar içinde geçerli.
16cdf48
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Evet bende bi sorunun cevabını merak ediyorumEn büyük beden hangisi 2XL veya 3XL var mı acaba ? Ayrıca aynı soru polar içinde geçerli.
maşallah muhammet dağıtıcı olarak ben bile giyemedim sen hemen fotoyu yapıştırmışsın...
Teşekkür ederim ama hayattan keyif al almak gerek diye düşünüyorum. Böyle bir aileye katıldım.hergun yeni arkadaşlar ediniyorum. tişört aldim ne mutlu bana tek polarim eksik yonetime selamlarmaşallah muhammet dağıtıcı olarak ben bile giyemedim sen hemen fotoyu yapıştırmışsın...
çok yakışmış....
ağır ağır çıkıyoz merdivenleri...
Aykut abi bi üyemizin kızları için yaptıra bilirmisin 11 yas 2 adet tshırt cok istıyorlar abi bizahmet el atarmısın