Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yanlış anlaşılacak bir şey yok kardeşim ne bileyim düşünemedik artık böyle kabul edeceksinizyanlış anlamazsanız tek bir şey soracağım, neden Seat'ın eski logosu ile yaptınız?
10 numara 5 yıldız olmuş ama ellerinize sağlık
kardeşim yarına bir aksilik olmaz ise yetişecek inşallah@aykstc abi eline emeğine sağlık en saonunda bu işin de üstesinden kalkacaz...
mükemmel olmuş.. hamama istiyorum alıp dağıtmak için haberin olsun.
yada bedenlerden 1er numune getir benim için
Merhaba benide ekleyebilirmisin listeye..Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş çalışmaya başlayalım ön sipariş listesi oluşturalım
Sen beğenmediysen hepsini yakarım abilerin abisiOlmamış yaa çok tırt..Arkadaşlar sakın almayın çok kalitesiz hatta ilk yıkamada çeker solar ve nakışları atar.
Bana AYI Bedeni yaptırmadıysanız ayaklarınıza sıkarım(Hala polarım yok ülennn AYI bedeni)
Cezmi baba yarın bi sürpriz yapta gel inşallahOlmamış yaa çok tırt..Arkadaşlar sakın almayın çok kalitesiz hatta ilk yıkamada çeker solar ve nakışları atar.
Bana AYI Bedeni yaptırmadıysanız ayaklarınıza sıkarım(Hala polarım yok ülennn AYI bedeni)