Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw kayseri buluşmalari 2013

hafta sonu olmasın lütfen hafta içi hepimizin müsait olduğu bir gün kararlaştıralım fatihi alnladık onda sorun yok diğer arkadaşlar

abi ben gelirim aksamları fark yapmaz gün olarak sen ve resul ne derseniz okeyim bennn:şoför fatih zaten hazır ugura haber sarkıtırız sinanda gelir bu sefer yusufta haber bekliyor kayseride bi kaç yeni arkadaş vardı onlarada bi ulasalım tanısalım hem onlarlada :seat

abi ben gelirim aksamları fark yapmaz gün olarak sen ve resul ne derseniz okeyim bennn:şoför fatih zaten hazır ugura haber sarkıtırız sinanda gelir bu sefer yusufta haber bekliyor kayseride bi kaç yeni arkadaş vardı onlarada bi ulasalım tanısalım hem onlarlada :seat

her zaman abii evde de darbe yaptım ki :D araba da sorun sıkıntı kalmadı yani no panic no sıkıntı :D

önümüzdeki hafta bir gün belirleyelim o zaman 30.01.2013 nasıl uyarmı birde nerde ne yapalım

Buluşma bir süreliğine askıya alınmıştır, netleştiği zaman yazacağım tekrar iyiki varsınız kayseriiiiii

Geri
Üst Alt