REİS38
Kayıtlı Üye
ah ahhh ne bileyim kimin tavıgına kış dediysemm belemedim kiii
hiç kış demiyon ki zaten direk miğdeye indiriyon
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ah ahhh ne bileyim kimin tavıgına kış dediysemm belemedim kiii
hiç kış demiyon ki zaten direk miğdeye indiriyon
yan kışş demeye bile gerek kalmıyo abi diyemeden kazım abinin midesiyle tanışıyo
hayırdır abi ya kayserininkinimi sevmedin yada istanbulun sucuğu daha meşur olduda bizimi haberimiz yok sen gel sucuk sana feda olsunşş Kayseri ay sonu kar falan olmazsa Ankara-Kayseri yapacağım kısmetse sucuk getireyimmi gelirken
:ziplapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahaAdaş ağzımla bana sucuk mangal yapın tadı damağımda kaldı diyemedim "gelirken ben getireyim mi" dedim
abi şimdi ayıp ettin işte biz misafir ağırlamayı severiz ama resmi olurlar biz dostlarımızı ağılamaktan zev alırız çünkü ne yapalım diye bizi düşündürmezler sen iste yeterkiAdaş ağzımla bana sucuk mangal yapın tadı damağımda kaldı diyemedim "gelirken ben getireyim mi" dedim
:ziplapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha
kardeş fırsat olursa mutlaka gelirim ya değisiklik olur hemde iyi olur ya key:paşa sizde gelin zamanınız olursa bekleriz