SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Selçuk ( [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] ) sen geliyorsun dimi abi, senin için eve geçip malzemeleri evden arabaya yükleyip gelicem.

Selçuk ( @Çöllü ) sen geliyorsun dimi abi, senin için eve geçip malzemeleri evden arabaya yükleyip gelicem.

Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılmasın 5:00 gibi yola çıkar 6-6:30 gibi orda olurum kimse gelmesede oturur çayımı içerim duyrulur😱

@ghost rider Emre menekşe 'den sonra bir yere geçecekmisiniz yoksa sahildemiyiz bu akşam çünkü ben anca 9 - 9,5 gibi katılırım aranıza biraz işlerim var farklı bir mekana geçilecekse bana bilgi verirsiniz dimi ?

Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılmasın 5:00 gibi yola çıkar 6-6:30 gibi orda olurum kimse gelmesede oturur çayımı içerim duyrulur😱
Seni birtanesin birtane 🙂 Özledim sizleri beeee 😀 Onun dışında abi bir yere geçerseniz haberim olsun ha 😀

@ghost rider Emre menekşe 'den sonra bir yere geçecekmisiniz yoksa sahildemiyiz bu akşam çünkü ben anca 9 - 9,5 gibi katılırım aranıza biraz işlerim var farklı bir mekana geçilecekse bana bilgi verirsiniz dimi ?

Seni birtanesin birtane 🙂 Özledim sizleri beeee 😀 Onun dışında abi bir yere geçerseniz haberim olsun ha 😀
aşırı yağış olmassa ordayız kardeşim.olursada mekanı bildiririm seni😱key:

emre abi saat kaça kadar orda olcaksınız bide menekşe sahil floryanın neresındeydı abi tarif ala blilrmiyim

en erken 11 e kadar ordayım kardeşim.menekşe floryadan akvaryum tarafındaki yoldan kçekmece giderken balıkçıların orası .bulamassan ara gelir alırım seni😱key:

en erken 11 e kadar ordayım kardeşim.menekşe floryadan akvaryum tarafındaki yoldan kçekmece giderken balıkçıların orası .bulamassan ara gelir alırım seni😱key:

abi ben yanlış hatırlamıyosam akvaryumu gecınce bı 500 mt sonra bı ıspark var solda orasımı hemen yanında restorant girişi var orasımı dahamı ılersi

39,100Konular
763,788Mesajlar
21,817Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt