Selçuk ( @Çöllü ) sen geliyorsun dimi abi, senin için eve geçip malzemeleri evden arabaya yükleyip gelicem.
Seni birtanesin birtane 🙂 Özledim sizleri beeee 😀 Onun dışında abi bir yere geçerseniz haberim olsun ha 😀Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılmasın 5:00 gibi yola çıkar 6-6:30 gibi orda olurum kimse gelmesede oturur çayımı içerim duyrulur😱
aşırı yağış olmassa ordayız kardeşim.olursada mekanı bildiririm seni😱key:@ghost rider Emre menekşe 'den sonra bir yere geçecekmisiniz yoksa sahildemiyiz bu akşam çünkü ben anca 9 - 9,5 gibi katılırım aranıza biraz işlerim var farklı bir mekana geçilecekse bana bilgi verirsiniz dimi ?
Seni birtanesin birtane 🙂 Özledim sizleri beeee 😀 Onun dışında abi bir yere geçerseniz haberim olsun ha 😀
Geliceksin dimi 🙂 Seninle görülecek bir hesabımız var hani biliyorsun sen onu anladın usta dimi, hem kahve borcun vardı senin 😀Helal size 😱key: emre sanada helal kardeşim 😱key:
aşırı yağış olmassa ordayız kardeşim.olursada mekanı bildiririm seni😱key:
Helal size 😱key: emre sanada helal kardeşim 😱key:
bi süpriz yapıp gelirsin belki kardeşim😱key:
emre abi saat kaça kadar orda olcaksınız bide menekşe sahil floryanın neresındeydı abi tarif ala blilrmiyim
en erken 11 e kadar ordayım kardeşim.menekşe floryadan akvaryum tarafındaki yoldan kçekmece giderken balıkçıların orası .bulamassan ara gelir alırım seni😱key: