SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

arkadaşlar bir kaç arkadaşımızın gelememesinden dolayı hava şartlarınıda göze alarak bu haftaki buluşmayı erteleyip birdahaki haftaya cuma mangallı bol katılımlı güzel havalı bir buluşma olsun diyorum ben gene avrupada fikirlerinizi yazarsanız sevinirim 😱key:
Benim için sorun değil yine cogunluk be derse ona katılırım.

arkadaşlar gelemeyenlere saygı duyuyorum ama ben saat 8 de mekandayım çay kahve bira muhabbet etmek isteyenler bana katılabilir.😱key:

arkadaşlar gelemeyenlere saygı duyuyorum ama ben saat 8 de mekandayım çay kahve bira muhabbet etmek isteyenler bana katılabilir.😱key:
Ben katılıyorum Emre 'ye sonuçta mangal olmak zorunda değil ki, herkes galyana gelmiş herkes toparlanmış ayarlamış herşeyi bu akşam için ki ben bile bütün işlerimi iptal ettim bu akşam geçte olsa aranıza katılıcam dedim kimsenin şevkini kırmayalım [MENTION=5017]Absolut[/MENTION]e, valla ben sana çoğunluk ne derse o dedim ama açıkcası yüzüm düşdü yani biraz suratım asılmadı değil 🙁 zamanı olan gelsin...
Ben gidicem ve menekşe de olucam 9 gibi ne olursa olsun kimse gelmesede orada olucam...

Bende orda olacağım öle yan çizmek yok seker değiliz erimeyiz arkadaş...

arkadaşlar bir kaç arkadaşımızın gelememesinden dolayı hava şartlarınıda göze alarak bu haftaki buluşmayı erteleyip birdahaki haftaya cuma mangallı bol katılımlı güzel havalı bir buluşma olsun diyorum ben gene avrupada fikirlerinizi yazarsanız sevinirim 😱key:
arkadaşlar barış kardeşimde haklı onu rencide etmek değildir amacım lütfen yanlış anlaşılmasın.oda bir yönetici sıfatında yazmıştır bunnu ve kendi bireysel aldığı bir karar değildir kesinlikle.sadece toplu ve yoğun bir org. olmasını istiyoruz biz yöneticiler olarak ve bun u mutlaka hafya gerçekteştiririz.ama bu hafta da dediğim gibi ben ordayım gelmek isteyenler gelebilir😱key:

Ben katılıyorum Emre 'ye sonuçta mangal olmak zorunda değil ki, herkes galyana gelmiş herkes toparlanmış ayarlamış herşeyi bu akşam için ki ben bile bütün işlerimi iptal ettim bu akşam geçte olsa aranıza katılıcam dedim kimsenin şevkini kırmayalım @Absolute, valla ben sana çoğunluk ne derse o dedim ama açıkcası yüzüm düşdü yani biraz suratım asılmadı değil 🙁 zamanı olan gelsin...
Ben gidicem ve menekşe de olucam 9 gibi ne olursa olsun kimse gelmesede orada olucam...

demirhancım ben bunu kendi kafamdan yazmadım ist yönetimden arkadaşların bu yazıdan haberi var kimsenin şevkini kırma niyetinde değilim.mangal dedim çünki biz yönetim olarak bu hafta mangallı bir buluşma yapma pilanındaydık yağmur yağyo diye o iptal oldu.yüz düşürecek birşey yok kardeşim ben burdan maşukiyeye org yaptım 60 kişi geliyorum dedi isim yazdırdı yemeğine kadar ayarlandı 20 kişi geldi olur böleşeyler yani😱key: zaten biri gelmedimi öbürki gelecekki bu genelek bozulmasın cumaları boş kalmasın scw nin olduğu hiçbiryer.

arkadaşlar bende uğrayacağım zaten eminönündeyim arabayıda geçirdim o saatte köprü trafiği çekmektense menekşeye gitmek daha mantıklı 19 da ordayım

demirhancım ben bunu kendi kafamdan yazmadım ist yönetimden arkadaşların bu yazıdan haberi var kimsenin şevkini kırma niyetinde değilim.mangal dedim çünki biz yönetim olarak bu hafta mangallı bir buluşma yapma pilanındaydık yağmur yağyo diye o iptal oldu.yüz düşürecek birşey yok kardeşim ben burdan maşukiyeye org yaptım 60 kişi geliyorum dedi isim yazdırdı yemeğine kadar ayarlandı 20 kişi geldi olur böleşeyler yani😱key: zaten biri gelmedimi öbürki gelecekki bu genelek bozulmasın cumaları boş kalmasın scw nin olduğu hiçbiryer.
Usta beni yanlış anlamanı istemem, sana saygım her zaman sonsuz hem büyüğüm olarak hemde sevdiğim bir kişi olarak. Tabii ki kimsenin kendi kendine karar verdiğini bende biliyorum, yönetim ile alınan bir karar yada düşünce olduğunu tahmin ediyorum fakat ne bilim uzun zamandır görmüyorum sizleri ve bu akşam hazır vakti buldum heh dedim görücem herkesi içimde mutluluk var, farklı bir heyecan var ne bilim ya usta sende öyle deyince 🙁 Kusura bakma yanlış bir cümle telaffuz ettiysem affola 🙁 Sizi seviyorum biliyorsunuz, SCW 'nin yeri bende bir ayrı.
Yani ben sadece dediğim gibi hani 70 kişi gelicem desin onların arasından 3 kişi gelsin o bile yeter bana en azından Emre, Ulvi, Selçuk, Ali abilerimizi görürüm dedim hal hatır sorarım dedim. Öyle işte ya anladınız siz beni diye ümit ediyorum...

Pilavdan Dönenin Kaşığı Kırılmasın 5:00 gibi yola çıkar 6-6:30 gibi orda olurum kimse gelmesede oturur çayımı içerim duyrulur😱

39,100Konular
763,788Mesajlar
21,817Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt