SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

1-Kfy
2-Absolut
3-Cuprali
4-Çöllü
5-Ulvi
6-kaan
7-mertkan
8-Kaptan
9-ghost rider
10-dmRhn
11-aykstc
12-ZGR
13-Ibıza
14- ss boy
15-onur akca
16- çılgın pilot
17-rockinrock
18- mgencay ( bir ihtimal gelme durumu var sanırım )

Güncel...
Son 28 Saat kaldı görüşmeye beyler 🙂

Hadi arkadaşlar nazlanmayın liste takıldı kaldı yazın şuraya isimleri çaylar kahveler yeni yöneticilerimiz [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] ve [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] den kaçırmayın bence puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

Hadi arkadaşlar nazlanmayın liste takıldı kaldı yazın şuraya isimleri çaylar kahveler yeni yöneticilerimiz @Absolut ve @cuprali den kaçırmayın bence puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

Ennnemmmm Aykut abi ( [MENTION=23459]aykstc[/MENTION] ) harbiden mi 😀 Bunu duyduğum iyi oldu 😀 Şşşşş SCW Milleti toplanın beleşe çay ve kahve var, ısmarlayıcısı [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] ve [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] abilerimizden 😀

Ennnemmmm Aykut abi ( @aykstc ) harbiden mi 😀 Bunu duyduğum iyi oldu 😀 Şşşşş SCW Milleti toplanın beleşe çay ve kahve var, ısmarlayıcısı @Absolut ve @cuprali abilerimizden 😀

Tabiki ikiside koskoca 10000 üyeli bir forumda yönetici cv lerine yazsalar kolayca bir semt den belediye başkanı bile olurlar. Çay kahveden kaçmazlar onlar 🙂

Biz gecen hafta yedik ictik çok şükür buluşmada tabi siz bu tarafa uzaksiniz gelemediniz amme biz sizden daha yakınız olduğunuz yere 😕 Neyse hakınızı kaybettiniz her hafta ayrı ayrı gelene olmaz😀

fazla sticker ı olan varsa yanında getirebilirmi arkadaşlar yarın akşam

Biz gecen hafta yedik ictik çok şükür buluşmada tabi siz bu tarafa uzaksiniz gelemediniz amme biz sizden daha yakınız olduğunuz yere 😕 Neyse hakınızı kaybettiniz her hafta ayrı ayrı gelene olmaz😀
Kusura bakma Barış usta 🙂 Onu geççen bi kere, Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek o kadar kolay ki Cuma günleri tahmin bile edemezsin. Yalnız Cuma günleri Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmek tam bir EZİYET abi kusura bakma 1 yıldır her sabah her akşam gider gelirim karşıya artık müptelası oldum trafiğin, trafik olmadığını görünce şooook üstüne şook yaşıyorum. Resmen sanki böyle elime şeker verilen çocuklar gibi seviniyorum ya.
Sen hele bi gel yarın akşam bi gel 😀

He birde ne diyecektim " sen ne cimrisin ya, alt üstü 15-20 tane çay ısmarlıcan " Aykut abinin dediği gibi 10000 üyelik bir forumun yöneticisisin bir üstün altısın daha ne diyim yani hadi gidin benim için oy verin desen nerede değil Mahalle muhtarı, Istanbul belediye başkanı olur çıkarsın valla...
Sen şimdi ısmarlamıyon mu bi çay ? HIH sen ısmarlamazsan Ali abi ( [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] ) ısmarlar 😀 😀 😀 😀 😀

39,100Konular
763,788Mesajlar
21,818Kullanıcılar
YBozdagSon üye
Geri
Üst Alt