SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

benide ekleyin listeye leonuma yeni uygulamalar yaptım hazır buluşma varken görücüye cıkartalım bir ortak bir yerde bulusucakmıyız avrupa yakası olarak saat kaçda

yağmur yağarsa mekan değişecekmi yada kapalı bir mekanamı gecilecek. mangal yakma işi yalan olcak orası kesinde

benide ekleyin listeye leonuma yeni uygulamalar yaptım hazır buluşma varken görücüye cıkartalım bir ortak bir yerde bulusucakmıyız avrupa yakası olarak saat kaçda
1-Kfy
2-Absolut
3-Cuprali
4-Çöllü
5-Ulvi
6-kaan
7-mertkan
8-Kaptan
9-ghost rider
10-dmRhn
11-aykstc
12-ZGR
13-Ibıza
14- ss boy
15-onur akca
16- çılgın pilot
17-rockinrock

Ekledik bakalım 🙂 Hadi gelde bir inceleyelim, hayırlı olsun bu arada...

Mekan : Menekşe Sahili
Tarih : 07.12.2012 ( Cuma )
Saat : 19:00 - 20:00 Civarlarında

yağmur yağarsa mekan değişecekmi yada kapalı bir mekanamı gecilecek. mangal yakma işi yalan olcak orası kesinde

Mesut aldığım duyumlara göre sahilde buluşup havanın durumuna göre kapalı bir mekana geçilebilir 🙂 Bu arada listeye senide ekledim herhalde geleceksin 😀

1-Kfy
2-Absolut
3-Cuprali
4-Çöllü
5-Ulvi
6-kaan
7-mertkan
8-Kaptan
9-ghost rider
10-dmRhn
11-aykstc
12-ZGR
13-Ibıza
14- ss boy
15-onur akca
16- çılgın pilot
17-rockinrock

Ekledik bakalım 🙂 Hadi gelde bir inceleyelim, hayırlı olsun bu arada...

Mekan : Menekşe Sahili
Tarih : 07.12.2012 ( Cuma )
Saat : 19:00 - 20:00 Civarlarında

Mesut aldığım duyumlara göre sahilde buluşup havanın durumuna göre kapalı bir mekana geçilebilir 🙂 Bu arada listeye senide ekledim herhalde geleceksin 😀

Demirhan Özverili Çalışmandan dolayı tebrik ediyorum🙂😱key:
Senin düğünde bi SCW Konvoyu şart olur 20 arabayı geçersek 😱

Demirhan Özverili Çalışmandan dolayı tebrik ediyorum🙂😱key:
Senin düğünde bi SCW Konvoyu şart olur 20 arabayı geçersek 😱

Vay arkadaş 20 arabayı geçersek mi benim düğünümde konvoy yapacak SCW Ailem ? Bak şimdi buna alındım işte 🙁 3-5 araba olsa bana kafi, benim kafamda 3 kişi zaten var 😀 Ben SCW Aileme güveniyorum, bana güzel bir kıyak yapar 😀
Bu arada önemli değil Selçuk ustaaa...

Arkadaşlar yağmura aldanmayın baktık çok yağyo maksat beraber olmaksa geçer bir yerde kahvelerimizi yudumlarız😱key:

39,100Konular
763,788Mesajlar
21,818Kullanıcılar
YBozdagSon üye
Geri
Üst Alt