Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Evet arkadaşlar havalar soğudu ama buluşmak için mazeret değil. Bu akşam kimler geliyor bakalım.

1)@Lejyoner
2)@kfy
3)@KAPTAN
4)@Absolut
5)@kıvanç
6)@argent
7)@Reis
8)@memet_one
9)@Genius
10)@tanergungor
11)@EarthQueck
12)@gökhan
13)@faw13

Evet arkadaşlar havalar soğudu ama buluşmak için mazeret değil. Bu akşam kimler geliyor bakalım.

1)@Lejyoner
2)@kfy
3)@KAPTAN
4)@Absolut
5)@kıvanç
6)@argent
7)@Reis
8)@memet_one
9)@Genius
10)@tanergungor
11)@EarthQueck
12)@gökhan
13)@faw13

kardesım selamlar, hayırlı cumalar olsun. forumunuza yenı uye olmakla beraber aracımıda yenı almıs bulunmaktayım bu aksam gelmeyı cok ısterım lısteye benıde eklersenız sevınırım.

birde ilk defa gelecegımden tam adresı yazabılırsenız memnun olurum :D

artık bu akşam geleceğim ya :) 2 haftadır gelicem diyip çıkan işlerden müsait olamıyorum :)

kardesım selamlar, hayırlı cumalar olsun. forumunuza yenı uye olmakla beraber aracımıda yenı almıs bulunmaktayım bu aksam gelmeyı cok ısterım lısteye benıde eklersenız sevınırım.

dragos sahil yolunda sema hastanesi karşındaki cep

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

işten çıkıp eve gelmem 8.30 oraya gelmem 10 :( malesef cuma buluşmalarına gelemiyorum. size iyi eğlenceler

Maltepe sahil yolunda sema hastanesi yeni adıyla fatih hastanesi karşısındaki ilk yada ikinci cepte bulunuyoruz.19.00 gibi orada olmaya çalışıyoruz sende ona göre gelirsin arkadaşım.

artık bu akşam geleceğim ya :) 2 haftadır gelicem diyip çıkan işlerden müsait olamıyorum :)

Bekleriz arkadaşım hem tanışmış oluruz.

dragos sahil yolunda sema hastanesi karşındaki cep

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

işten çıkıp eve gelmem 8.30 oraya gelmem 10 :( malesef cuma buluşmalarına gelemiyorum. size iyi eğlenceler

Özlemeye devam kaan artık bir sonra ki organizasyon da buluşuruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: PORO
benim arabaya geçen hafta kamyon çarptı park halindeyken sol ön kapıya aracım serviste şuan bu akşam gelemiyorum

Dün gelemedim bi dahakine olmazsa @bülo nun arabayı kacırıp geleyim :D

Olcay sanada cok geçmiş olsun bilader talihsizlik işte..:(

Geri
Üst Alt