Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

sağolun arkadaşlar çok keyifli bir geceydi,fakat kadir(EartQoeck) kardeşimizin güngörenden gelip sabiha gökçenden maltepe sahile ulaşması haftanın bombasıydı:)

Abi anadoluya pek geçmiyormuş ya gelmişken bir oraları da göreyim demiş :D

Arkadaşlar dün geldim, saat 7 den 7:30 a kadar tur attım, bütün ceplere baktım oradaki ama kimseyi göremedim =( sonra geri döndüm herhalde başka yerde buluşuyorsunuz diye.
Telefonum da yanımda yoktu, kimseyi arayamadım =(

Arkadaşlar dün geldim, saat 7 den 7:30 a kadar tur attım, bütün ceplere baktım oradaki ama kimseyi göremedim =( sonra geri döndüm herhalde başka yerde buluşuyorsunuz diye.

dün o saatlerde bir tek mehmet vardı orda 8 gibi ben geldim yeterince ışıklı duruyodum görmen lazimdi bi kac tur daha atsaydın :D

Arkadaşım sen gelince ilk veya ikinciye gir yavaş yavaş toplanmaya başlarız bizlerde sabit beklersen daha garanti olur

bu akşam carting organizasyonu var avrupa yakasında [MENTION=27165]faw13[/MENTION]

Geri
Üst Alt