wolky
Kayıtlı Üye
Eyvallah kardeşim çok teşekkürleriş güç bir sey olmazsa ben gelirim sıkıntı yok yeterki gün saat uysun
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Eyvallah kardeşim çok teşekkürleriş güç bir sey olmazsa ben gelirim sıkıntı yok yeterki gün saat uysun
Âmin inşallah aynen kameraya çekmek lazım hem yapacak olan arkadaşlar olursa bi fikre sahip olurlarÇok güzel ya. Allah tamamına erdirsin inş. Yanlız böyle bi organizasyonu mutlak uzaktan çaktırmadan kameraya çekmek lazım. Hem ilerde de hatıra olmuş olur.
Tamam abi çok ama çok teşekkür ederimSiz planı yapın ben 20 arabayı organize edeceğim söz..
sukru kardesım de yazmıs zaten gormedım alıntı degıldır yanı sukru20 e yakın araç olarak organize olalalım araçları yan yana çekelim her aracın üstüne bir harf gelcek şekilde folyo yada karton benimle evlenirmisin yazalım bu arkadaşımız da araçları yukardan gören bir yerden sevgilisine işaret etsin
hoppalaaaa en başta fikir benimdi iyi okuyun sayfaları arkadaşlarsukru kardesım de yazmıs zaten gormedım alıntı degıldır yanı sukru
hadi baş çekin sırada bende varımm ama benim biraz zamanım var nasip olursa.. öncelik [MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] abiminsen hanım kızımızı al izmir organizasyonuna gel gel @Absolut BARIŞ UÇAKTAN PARAŞÜTLE ATLAYIP BİR PANKART AÇAR TÜRK BAYRAĞI AÇAN KOMANDOLAR GİBİ PAKARTADA NE İSTİYORSAN ONU YAZDIRIRIZ.DAHA SONRA İSTEMEYE DE CEZMİ ABİ GİDER,ALİ İMAM NİKAHINI KIYAR,KAPTAN TEKNEYLE GEZDİRİR,BENDE DÜĞÜN YEMEKLERİNİ YAPTIRIRIM YÖNETİM OLARAK DAHA NE YAPALIM