Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bence volkan kız arkadaşıyla dolaşırken dalaşalım sonra çullanalım üzerine sonra aradan yüzükle çıksın. Çok süper olur. Ama ben gerçek vururum ona göre psikolojim bozuk benim
Hadi düşünelimKabul etmeme durumunda b planıda düşünelim
arkadaşlar sitemizden @wolky nickli üyemiz yani volkan arkadaşımız artık yeter dedi ve evlen me kararı aldı (her ne kadar ben dur ,yapma ,etme,desemde ,kendine kıymak istiyor) degişik bi evlen me teklifi yapmak istiyor .kız arkadaşı istanbulda acaba scw istanbula sorsak ban yardım edermi dedi bende neden olmasın onun için ,istanbul ve arkadaşlar varmı degişik fikirleri olan ,bizim fikrimize gelince ben scw araçları da içinde olan bi teklif düşündüm şöyle geniş bi meken da araba ışıkları falan ............ bişeyler işte .evet alalım fikirleri. @Absolut @Duvi @kaanoksuz @Çöllü @Lejyoner @cuprali @kfy ve digerleri
Bu iyi ama o kadar araç gelir mi acaba20 e yakın araç olarak organize olalalım araçları yan yana çekelim her aracın üstüne bir harf gelcek şekilde folyo yada karton benimle evlenirmisin yazalım bu arkadaşımız da araçları yukardan gören bir yerden sevgilisine işaret etsin
ya benım dediğim gibi işte yapıştır sen araçların yan kısmına geçerken göster sevgiline, sonra araçlar dönsün arkaların da evet de evet de yazsın, bu kadar kolay. 20 araba scw istanbul da toplayamıyorsa site kendini imha etsin:ahkafam:Bu iyi ama o kadar araç gelir mi acaba