Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar buluşmalar temmuz ağustosa kadar sürermi.ben yazları ankarada oluyorum tanışmak isterim.bu arada levent abi bnm kayınlarda KARACA akraba çıkmayalım abi:)

Arkadaşlar buluşmalar temmuz ağustosa kadar sürermi.ben yazları ankarada oluyorum tanışmak isterim.bu arada levent abi bnm kayınlarda KARACA akraba çıkmayalım abi:)
sürer sürer ne zaman istersen gelebilirsin,bence bi sakıncası yok akrabada olabiliriz puhaha puhaha

eyw abi.8 yıldır arac sahibiyim her aracımı bastan sona döşüyorum ama daha bi toplantı nasip olmadı:(inş yaza ordayım abi görüşrüz.:eek:key:

offf haftaya olsa da gelsem bende ne kadaar uzaklaştık birbirimizden yazık bana kendi adıma konuşuyorum da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt