Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oncelikle bana bu soruyu yonelttigin icin tesekkur ederim.oncelikle kadir im sitemiz olan SCW NİN siz degerli ANGARALI uyelerine tesekkurlerini iletmek isterim.iyi ki varsiniz.bize adam gibi adamlar lazimdi cok sukur bulduk.onlarla heran iletisimde olmak ve de samimiyetimizi iletmek kaynasmak icin bu tur cuma bulusmalarini her turlu zorluklara ragmen duzenliyoruz.umarim sel gibi akan uyelerimizle muhabbetimize ortak olunur.seni de aramizda gormek isterim.saygilar

Oncelikle bana bu soruyu yonelttigin icin tesekkur ederim.oncelikle kadir im sitemiz olan SCW NİN siz degerli ANGARALI uyelerine tesekkurlerini iletmek isterim.iyi ki varsiniz.bize adam gibi adamlar lazimdi cok sukur bulduk.onlarla heran iletisimde olmak ve de samimiyetimizi iletmek kaynasmak icin bu tur cuma bulusmalarini her turlu zorluklara ragmen duzenliyoruz.umarim sel gibi akan uyelerimizle muhabbetimize ortak olunur.seni de aramizda gormek isterim.saygilar
teşekkürlerimi sunar. başarılarımızın dewamını dilerim önceliklepuhahapuhaha yalnız sn bana buluşma de yeterki, her an her yerde buluşabilecek kapasiteye sahip oldugumu biliosun. örnek dün öğlen iki bina arası sogukta yapılan buluşmapuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt