Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14.11.2011 saat 20.00 de KULİS RESTAURANT PUB DA buluŞuyoruz.
Adres : Emek 8.cad.117 / b ( shell benzinliği yanı )
firsati olan tÜm arkadaŞlarin katilmasini rİca edİyorum ankara organİzasyonu İle İlgİlİ fİkİr aliŞverİŞİ ve sohbet olacaktir.
İrtİbat telefonum : 0 532 423 70 43

duyanlar duymayanlara haber versİn lÜtfen
güncel

14.11.2011 saat 20.00 de KULİS RESTAURANT PUB DA buluŞuyoruz.
Adres : Emek 8.cad.117 / b ( shell benzinliği yanı )
firsati olan tÜm arkadaŞlarin katilmasini rİca edİyorum ankara organİzasyonu İle İlgİlİ fİkİr aliŞverİŞİ ve sohbet olacaktir.
İrtİbat telefonum : 0 532 423 70 43

duyanlar duymayanlara haber versİn lÜtfen

hadi bakalım son günceelll gidiyoruzz

14.11.2011 saat 20.00 de KULİS RESTAURANT PUB DA buluŞuyoruz.Adres : Emek 8.cad.117 / b ( shell benzinliği yanı )firsati olan tÜm arkadaŞlarin katilmasini rİca edİyorum ankara organİzasyonu İle İlgİlİ fİkİr aliŞverİŞİ ve sohbet olacaktir.İrtİbat telefonum : 0 532 423 70 43 duyanlar duymayanlara haber versİn lÜtfen
Güncel.

bu hafta yüksek katılımlı bir cuma buluşması olmasını istiyorum lütfen herkes kendini ayarlasın yer tarafımdan belirlenip bilgi verilecektir arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt