Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir yer ayarlarsanız ben varım çünkü ben insanlara gelin ,yer ayarlayın vs demekten usandım benim telefonum 0 532 423 70 43

benı de bı zahmet bırı arasın nerde oldugunu solesın yarın bende gelırım

pek bildiğim bir yer yok benim ama iyi bir yer bilen varsa hep birlikte biryerlerde ellerde biralar milli takım maçı izleme organizasyonu yapsak güzel olur

eveeeeet arkadaşlar
bu hafta cuma günü katılımı yüksek bir buluşma istiyorum yer bilgisini vereceğim malum ankara organizasyonu münasebetiyle alakalı bilgi alışverişi yapmamız gerekmektedir.duyanlar duymayanlara mutlaka bilgi versin katılımı yüksek tutalım.konuyuda üstte tutalım ki herkes görüp haberi olsun

eveeeeet arkadaşlar
bu hafta cuma günü katılımı yüksek bir buluşma istiyorum yer bilgisini vereceğim malum ankara organizasyonu münasebetiyle alakalı bilgi alışverişi yapmamız gerekmektedir.duyanlar duymayanlara mutlaka bilgi versin katılımı yüksek tutalım.konuyuda üstte tutalım ki herkes görüp haberi olsun
Abi sen yeri ayarlayıp herkes şu saatte burda olsun demedikçe kimseden bişi çıkmicak anlaşılan :)

levent abi inşallah 30 ekimde orda olucaz ve ankaradaki scw kardeşliği bizi karşılıcak görüşme dileğiyle :)

eveeeeet arkadaşlar
bu hafta cuma günü akşam 20.00 de katılımı yüksek bir buluşma istiyorum yer bilgisini vereceğim malum ankara organizasyonu münasebetiyle alakalı bilgi alışverişi yapmamız gerekmektedir.duyanlar duymayanlara mutlaka bilgi versin katılımı yüksek tutalım.konuyuda üstte tutalım ki herkes görüp haberi olsun
güncell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt