Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efe bız kac aydır orda bulusuyoruz sen bu sıteye gelene kadar kımse azını acıp bısı dememıstı ama koca bulusmaya gelenler arasında bıtek sen bu kadar taktın bu kanatcı olayını.madem ole bundan sonra bulun adam gıbı yerler oralara gıdelım ya sıkıldım hep aynı seylerı okumaktan yer bulun dıyoruz yer bulmuyosnuz sonra yakın uzak muh yapıyosunuz!!!!!

tamam konuyu uzatmayın herkes heryere gelebilir yeterki istesin

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

ogün

arda,memetali,murat,ayberk,vs bi mesaj atalım onlarada

ben olay yaratmıyorum şeker sadece sürekli aynı yerde buluşuyoruz farklılık olsun diye öyle söyledim eğer istemiyosanız ne buluşmalara gelirim nede siteye girerim bu kadar basit..

hişşttttttttttttttt beyler ayıp oluyor ben konu kapanmıştır dedim ama siz hala mütala yapıyorsunuz

bu akşam gelemiyorum malesef kusra bakmayın 🙁 3 gün önce babamın arabayla kaza yaptım arabayı otokoça bıraktık babam arabasız kaldı o yüzden bu akşam benim arabama el koyuyo 🙁 kusra bakmayın çok istiyodum bu hafta gelmeyi ama yalan oldu..

bakalım 105beygir beni saat kaçta oraya ulaştırabilecek 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt