SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sankı gelıosunda bıde destek verıosun😀

farkmaz bana.. bide orayı deneyelim uyar bana.hem fix menu daha iyi her hafta 300-400 lira verecemize fıçısına düşer 60lira veririz😀

kanatcıda mac ızlıcez olmaz mınesera falan bu hafta.

Neden her hafta OR-AN'da buluşuyoruz yahu? Çok uzak buraya.

heaa ok ozaman

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Neden her hafta OR-AN'da buluşuyoruz yahu? Çok uzak buraya.

ya sigara falanda içiliyoya ayberk hem guzelde biyer ama bana farketmes tabi istediginiz yere gelirim(arabam olmadıgı halde😀)..

arkadaslar ozman sıgara ıcılen mac ızlenen rakı bıra ıcılen bı yer bulun oraya gıdelım.her hafta aynı muh ya

.

arkadaslar ozman sıgara ıcılen mac ızlenen rakı bıra ıcılen bı yer bulun oraya gıdelım.her hafta aynı muh ya

evet arkadaşlar sigara içilen maç seyredebileceğimiz alkol alabileceğimiz uygun bir yer varsa bu gün ayarlayın haber verin ona göre değerlendirelim.yer belirleyelim,aynı zamanda bu hafta katılımın yüksek olmasını diliyorum çünkü konuşulacak konular var.karar verilecek bazı konular var onları karara bağlayacağız.

evet arkadaşlar sigara içilen maç seyredebileceğimiz alkol alabileceğimiz uygun bir yer varsa bu gün ayarlayın haber verin ona göre değerlendirelim.yer belirleyelim,aynı zamanda bu hafta katılımın yüksek olmasını diliyorum çünkü konuşulacak konular var.karar verilecek bazı konular var onları karara bağlayacağız.

bu aralar zabıta baskını olduğundan park caddesinde taps dışındaki hiçbi mekan sigara içirmiyomuş malesef 🙁 maçı izlemesemde olur derseniz taps'e gidebiliriz gerçi tapsde geçen sene maç yayını oluyodu bu sene hiç gitmedim bilmiyorum. her neyse sonuç olarak hep aynı yerde buluşacağımıza farklı yerlerde buluşsak olmazmı ?

Yaşamkent girişindeki ocakbaşı gayet iyiydi. Orada buluşalım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,099Konular
763,786Mesajlar
21,815Kullanıcılar
BerkpltSon üye
Geri
Üst Alt