Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Adana Organizasyonları

abı haftaya yapardıkta sehır dısında ogrencı olan var sehır dısına cıkıcak olan var sıcak bıze vız gelrı abı bız adanalıyız gercı sen pozantılısın orda cokta sıcak yok :D
yapma yavvv:confused: ilerleyen hafta sonlarında katılım derseniz evet ama söz derseniz onu net söyleyemem malum ev hanım çocuk derken anımız anımıza uymuyor.

yapma yavvv:confused: ilerleyen hafta sonlarında katılım derseniz evet ama söz derseniz onu net söyleyemem malum ev hanım çocuk derken anımız anımıza uymuyor.

hım anladım abı bakalım bır durumlar netlessınde bu evlıler hep bole yan cızıyor senın gbı deıger arkadaslar gbı bızddemı evlensek ne yapsak bılemedım sımdı :)

hım anladım abı bakalım bır durumlar netlessınde bu evlıler hep bole yan cızıyor senın gbı deıger arkadaslar gbı bızddemı evlensek ne yapsak bılemedım sımdı :)
hişşş yançizmek değil onun adına ....korkusu derlerpuhaha. 2 haftadır bir hastalık furyası var hanımda şimdi çocukta. ne olacağı belli olmuyor. bu sebepten ötürü katılırım ama söz değil. sağ olursak, sıkıntımız olmaz ise iştirak boynumuzun borcu.

hişşş yançizmek değil onun adına ....korkusu derlerpuhaha. 2 haftadır bir hastalık furyası var hanımda şimdi çocukta. ne olacağı belli olmuyor. bu sebepten ötürü katılırım ama söz değil. sağ olursak, sıkıntımız olmaz ise iştirak boynumuzun borcu.

ılerde bızde korkucazmı cok merak edıyorum yahu :D

o artık senin duruşuna bakar ben korkumdan değil mazeretimden katılamayabilirim. siz hele belirleyin tarihi yaparız birşeyler.

sakasına dıyorum abı ya olurmu ole sey o korku degıl karsılıklı saygıdır olması gereknde bu zaten :)

dedıgım gbı bır tarh bellı olsunda artık duruma gore bır lıste yaparız

Geri
Üst Alt