Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Adana Organizasyonları

scw de yeniyim ama buluşmalara katılacağım inşallah.Tabi hanımdan izin alabilirsem.
hhahaha senın gbı bulusmalara gelıp ızın koparan bır suru arkadasımız var forumda etkın olursan yakın zamnda mayıs sonu hazıran gbı buyuk bır bulusma yapıcaz :)

hhahaha senın gbı bulusmalara gelıp ızın koparan bır suru arkadasımız var forumda etkın olursan yakın zamnda mayıs sonu hazıran gbı buyuk bır bulusma yapıcaz :)
gelmek için elimden gelenin fazlasını yapacam gerçekten çok istiyorum sizlerle tanışmayı. :)

gelmek için elimden gelenin fazlasını yapacam gerçekten çok istiyorum sizlerle tanışmayı. :)

gel gel bızde beklerız dedıgım gbı buyuk ıhtımal mayıs sonu hazıran bası haftasonu cumartesı yada pazar bulusma olucak ozamna forumda takıp edersen sevınırız :)

FRvJ.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: RD38
soner abi bunu nerden nekadara temin edebiliriz. Buarada çok daha güzel olmuş.

soner abi bunu nerden nekadara temin edebiliriz. Buarada çok daha güzel olmuş.
servisten aldım ben mk1 cupra lip diye geçiyor. 110 lira ücreti. orijinalde ilk kasa leon için bu lip ama arkadaşlar sağolsun birisi yapmış görüyoruz güzel olmuş bizde yapıyoruz:)

Geri
Üst Alt