-benzinli motoru performans açısından çok kötü
-fiyat donanım eğrisi saçma sapan
- her servis için söyleyemem denediğimiz 2-3 servisten hiç memnun kalmadık
- arabayı aldığımızdan beri 7 kere falan elektronik aksam sorunu yaşadık( arabada vida dahil sıkılmadı, bırakın xenonu, ledi otu poku)
-2 kere motor arızasından yolda kaldık
- debriyaj seti benim hatırladığım 4 kere değişti
- malzeme kalitesi kendi arabamdan örnek verirsem, ben kendi arabamın iç mekan malzeme kalitesini başarısız buluyorum, reno benimkinin yanında tel maşa
- yol tutuş ve sürüş güweninden hiç bahsetmiyorum, dötü başı ayrı oynuyo tabiri tam uyuyor ( yanlış anlaşılma olmasın, bilen bilir sakin araba kullanırım) Leonla girdiğim virajlara megane ile girmek intiharla eş değer öyle diyim
- sol cam motoru ve camın kendisi 3 kere değişti, şu an yoğun yağmurda içerideki kapı gözünde biriken suyla küçük bir balık besleyebilirsiniz
- klima suyunun henüz önüne geçilemeyen, sürücü ve yolcu tarafından içerisi girişi arabada çok yoğun rutubet kokosu bıraktı ( bu şekilde sorun yaşayan 3-4 araba daha duydum)
- direksiyon kutusunda sorun yaşamayan yılın şanslı sürücüsü seçiliyor her sene
- şu an araba 101.000 kilometrede, taş döşeli yolda, ön konsolun titrenmeyen yeri kalmıyor, bir süre sonra bir yerinden bağlantısını kaybedecek diye o tip yollara girmez oldum. titreme derken aklınıza normal her arabanın yaptığı titreme gelmesin, o yolda ön camla konsolun birleştiği yerdeki plastik rahat 1 santim yerinden oynuyor.
yanlış anlaşılmasın bu araba şirket arabası falan değildir ve kendi malımız olduğu için hor kullanılmamıştır..
şirkette yine aynı marka yaklaşılk 10 araç var, hepsi her istediğim zaman elimin altında ve onlarda da inanın çok büyük farklar yok. Hadi onlar şirket arabası diye normaldir diyip geçelim...
Yeterli mi beyler?