Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Renault benden uzak dursun diyen üyelerimizin başka diyecek bişeyleri var mı?
Yani, Renault bana uzak olsun demelerinin bi sebebi var mı? Yoksa sadece zevklerine mi hitap etmediği için mi istemiyolar Renault'ları?
ben sunu anlamiyorum;
"reno mu?? bana uzak olsun.."
"aman sakin reno almayin.."
bu tur laflari cevreden duyuyorum ve hic anlam veremiyorum.. cok merak ediyorum gercekten niye boyle konusuluyor.
dogdugum gunden beri renosuz gunum gecmedi.. su anda bile hala kapida ibizam haricinde renomuz var..
bu gune kadar 2 clio, 3 scenic, 6 kangoo ve 4 dacia logan degistirdik. sadece 2002 model scenic in otomatik sanzimaninda problem yasadik..
geri kalan hic bir aracta bir skinti yasamadik ve hepsi hakkiyla hizmet etti. bahsettigim arabalarin tamami gerek sehir ici gerek sehir disi olmak uzere sifir alinip en asagi 140 bin kmye kadar kullanildi ve dedigim gibi bize sorun yaratmadi.
o yuzden reno deyip gecmemek lazim. belirli seylere dayanarak konusmak lazim.
ilanda bahsi gecen arac bence gayet alinip kullanilabilecek bir arac. fiyatinda biraz daha pazarlik yapilirsa tadindan yenmeyecek bir arac. 1,9 motor diye de agir bakiminda ekstra bir masraf acmaz.