Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ispanyada polislerin hepsi seat kullanıyor diye olmasındediğiniz gibi seat'ın polislere karşı bir çekiciliği söz konusu artık neden bilemiyorum
Gençler, sizdede hata yokmu sizce. Yekta kardeşim kemer takmıyor, polis ona kafayı takıyor. Ceza yiyor
Sezgin kardeşimizde sis farları açık geziyor. (Hele birde arka sis farını açıyorsan) Polis ceza yazıyor, sen başkalarınında açtığını söylüyorsun sanki bu durum senin suçunu hafifletecek. Bende sis farlarını açanı, farlarında merceksiz xenonla ortalıkta dolaşanı hiç sevmiyorum. Polisin eline koz veripte ondan sonra arkasından atıp tutmayalım. Önce bireyler üzerimize düşeni yapalım öyle değilmi...
Gençler, sizdede hata yokmu sizce. Yekta kardeşim kemer takmıyor, polis ona kafayı takıyor. Ceza yiyor
Sezgin kardeşimizde sis farları açık geziyor. (Hele birde arka sis farını açıyorsan) Polis ceza yazıyor, sen başkalarınında açtığını söylüyorsun sanki bu durum senin suçunu hafifletecek. Bende sis farlarını açanı, farlarında merceksiz xenonla ortalıkta dolaşanı hiç sevmiyorum. Polisin eline koz veripte ondan sonra arkasından atıp tutmayalım. Önce bireyler üzerimize düşeni yapalım öyle değilmi...
sende haklısın abi inşallah yenge yanındayken başına aynı durum gelmez sen yaş itibariyle bizden büyüksün haklısındır mutlaka tecrübe var ya diyecek bişey yok ama ben bu hafta bu konuyu çözecem sizede ayrıntılı bilgiyi vericem
ahmet abi bütün söylediklerine tamamda abi hepsini aynen yapıorum kurallara harfiyen uyarım çok şükür hiç bi polisle tartışmışlıgım bile yok ama benim plakam 27 diye istanbulda bana terörist muamelesi yaptılar ÜLKEMİN her yeri bir degilmi abi ben istanbula arabamla gelip agız tadıyla gezemiceksem abi benim için dogu batı ayrımı vardır bu ülkede ve ben bu ayrımı yapanlara hakkımı helal etmiorum AYRICA BİZİM ATALARIMIZ FRANSIZ KÖPEKLERİNE KARŞI ANTEP'i SAVUNMAK İÇİN BAŞLA GÖZLE SAVAŞTILAR ÜLKEMİN FARKLI YERLERİNDE BANA ANTEPLİYİM DİYE FARKLI DAVRANICAK POLİS BANA VATANDAN KESİNLİKLE BAHSETMESİN.......