valla konuyu biraz okudum alacağımı aldım çok sevdiğim polis dostlarım arkadaşlarım vede abilerim var ama polislerin %99 u için genelliyorum aldıkları paraları hiiiç ama hiiiç haketmiyorlar geçen artvinde, ki 20 000 nüfuslu çıt olmayan bir il...eşimle gece 12 gibi annemlerden eve gidecektim çevirme var herşey tamam kemer vb...en son neredeyse arabaya neden tüp taktırmıyorum diye sopa yiyecektim''tabi paranız çok vs.vs.vs....salak salak muhabbetler ki ağzımı açmadım hanım içeride diye...adam neredeyse yanındaki kim demeye getirdi in anasını ağlat ama sonra kime laf anlat...aynı adam 2 dk sonra sınav dersanesinin ortaklarındanım deyince atanamamış eşine iş ayarlayabileceğimizi sormaya başladı.....OFFFF OFFF!!!ardahan göle ye gittik gariban mı gariban bir yer ne trafik var nede bişey...meydan stadyum gibi ziraat bankamatiğinden para çekmek için yanaştım parketmiş aracın arkasına yanlama parkettim bankamatiğin yanında....buraya kadar herşey tamam parayı çektim arkamı döndüm gariban bir amca ''senin arabanın polisler resmini çektiler'''inanmadım şaka zannettim 1dk nın içinde resmi çekip 2.sıra park diye cezayı adresime göndermişler....özel harekatçılar hariç polislerden NEFRET ediyorum!!!!!hiçbiri işini doğru yapmıyorlar...artvinde trafikte ne iğrençlikler yaptıklarını biliyorum bir sigorta acentesinden anlaşmalı pideciden pideler gelsin milleti o işyerine özellikle göndermeler....geçen bir üst rütbeli komutanımızın gazabına uğramışlar trafikte şu acenteye gidin işleri halledin deyince.....polis çevirdimi nefret ediyorum yüzlerine bakmak istemiyorum jandarma çevirdimi saygı duyuyorum....adam bir dükkanın önünden geçiyor başlıyor meyvelerden otlanmaya daha anlatayımmı bunların birsürü örneğini gördüm genelleme ise genelleme...kökünden anlayışının değişmesi gereken bir kurum.... görevlerini adam gibi yapsınlar kanımız feda düşürttünmü uydur mantığı ahlaksızca...bence dışlanmalılar ki ne ettiklerine dikkat edip saygılı olsunlar...