tugra kazım
Kayıtlı Üye
puhahapuhahapuhaha allahım allahımmmmmmmmmmmmtabi canım nedemek kazımı paraşütle düşündüm de video daki adam gibipuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
puhahapuhahapuhaha allahım allahımmmmmmmmmmmmtabi canım nedemek kazımı paraşütle düşündüm de video daki adam gibipuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha
adres verin yeterrKalkar gelir puhahapuhaha
puhahapuhahapuhaha allahım allahımmmmmmmmmmmm
solu kapadımm geliyorumm hadi cumaya ne geziyon daha burdaakazım abi geliyooooooo puhahapuhaha
solu kapadımm geliyorumm hadi cumaya ne geziyon daha burdaa
aman güleriz senle yan yana durursak biz ayrı camilerde kılalım gönüller bir olsun sen duanı eksik etme bana key:bekliyomm abi soldan soldan cami dibimde abi seni hacı kılıca davet ediyom bu gün görüşürük
aman güleriz senle yan yana durursak biz ayrı camilerde kılalım gönüller bir olsun sen duanı eksik etme bana key: