kaanoksuz
Kayıtlı Üye
puhahaadam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
puhahaadam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
sende gelinmii kaan la biz adrenalin depoluycazzadam harika ya madem bagıracan neden biniyon be kardeş
adrenelin harika yaza rafting yapalım bide bangi camping oleyyyykey:key:sende gelinmii kaan la biz adrenalin depoluycazz
rafting e yazın benii gelirimm buraya gelirseniz yapalım yamaç paraşutüü yanlız ilk başlarda hocayla atlıyozya o ters bana puhahapuhaha sen öne geç die söylerimmadrenelin harika yaza rafting yapalım bide bangi camping oleyyyykey:key:
yok kardeş ikimizde ayrı hocalarla çıkalım benim ki kız olacak zaten sen de kendin bulrafting e yazın benii gelirimm buraya gelirseniz yapalım yamaç paraşutüü yanlız ilk başlarda hocayla atlıyozya o ters bana puhahapuhaha sen öne geç die söylerimm
senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidennyok kardeş ikimizde ayrı hocalarla çıkalım benim ki kız olacak zaten sen de kendin bul
kardeş ben baglarım saçları asıl sen düşün bütün rüzgar senin kafadan sekip arkadakine gidecek yazık degilmikey:key:senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn
ha bide ben hangimeslegi yaptıgımı unutma ayar çekme felansenin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn
senin saçlar kızı rahatsız ederr rüzgarda kazıtman lazımmpuhaha kaan ayarı ceker bize ünidenn
puhahapuhahapuhaha oda farklı bi bakış açısııkardeş ben baglarım saçları asıl sen düşün bütün rüzgar senin kafadan sekip arkadakine gidecek yazık degilmikey:key: