Livestrong
Kayıtlı Üye
İşte anlaşılmayan nokta şu
Ben marka fanatiği değilim gerçekleri söylerim. Honda TR'ye dizellerini yollamaya korkuyo gibi saçmalık saçması bi cümle kullanmıyorum
Bu konu altında da hiçbir yorumum yok dikkat edersen. Sen buraya üye değilken de ben Honda şöyle böyle yazıyodum. Otomatik şanzıman oranlarının rezalet olduğunu herkez biliyo. Rezalet olan kalitesi değil; oranları.
Sen Youtube'dan, alakan bile olmayan videoları koyarsan tabiki specler ne diye sorarım. Elin Alman'ı 1.4 çift beslemeden 170hp çıkarınca insanlar süper motor süper vs. vs. diyecek kadar objektifse, ben Honda 15 sene önce 1.6 atmosferik motordan 185hp çıkardı dediğim zaman ve bunu bi arabaya koyup 100km/h hıza 6 saniyenin altında çıkardığı zaman çoğu kişi vay be helal olsun deme objektifliğini gösteremiyo olay bu Ama o araba teneke, ama 15" jant var, teyp bile opsiyonel, vs. vs. Elin Alman'ı M3'ü yapıp CSL'sini, deyim yerindeyse tam bir teneke haline getirip 2 katı paraya satınca akan sular durur ancak Adamlar eksik donanımla satınca 2 katı para almıyo müşterisinden..
Honda niye hiç Turbo motor yapamıyo beceremiyo mu yoksa?
Honda niye dizel motor yapamıyo beceremiyo mu yoksa?
Bu 2 soruyu sorman zaten otomobilden, markalardan ne kadar anladığını gösteriyo benim için. Sen istediğin arabaya bin beni ilgilendirmez Bana da karışma mümkünse. Haa; dediklerime yanlış diyebiliyosan buyur göster. DSG'ye b*k atıyosam gel bana de ki. Ayberk dediklerin yanlış. Böyle böyle.. Ben sana tonlarca kaynak, VW fabrikasının bu konuda yaptığı şeyleri gösterebiliyosam, performans konusu olduğunda teknik veriler koyabiliyosam, basit 2 cümle Youtube'dan ne olduğu belirsiz 2 video koyarak bana cevap verebiliyo olman tartışmayı tatsızlaştırıyo zaten. Mantıklı şekilde okuyan birisi içinde 2 görüşü karşılaştırmak zor olmuyo bu sayede de..
Nefret et Honda'dan ya da aşık ol umrum değil
Alman, Japon'dan önde vs. vs. Bu senin görüşün. Honda'nın dünya üzerinde aldığı ünvan, "Dünya'nın en büyük motor üreticisi" olmaktır. Bu ünvana sen sevsende sahip, kabul etmesende sahip, beğenmesende Alman'larında kalitesiyle ün saldığını herkez bilir. Bu demek değildir ki diğer araçlar ondan kalitesiz. Alman'lar her alanda kaliteyi ön planda tutuyo. Torpido gözünden ıvırına zıvırına. Ancak bi Honda'nın iç mekanı vs. si bi Mercedes, Audi, VW gibi kaliteli değildir zaten. Ama gerek motoru, gerek yürüyeni aktarması son derece iyidir.
Saçmalık saçması diyorsun Honda'nın zamanında burdaki dizel kalitesini incelediğini ve kalitesiz bulduğunu bilmiyorsun..Benim koyduğum videoların specleri bellli değil senin koyduğun videoda spec varmıydı ? ben hatırlamıyorumda" varsada ", Ayberk ben sana ne dedim benim honda'nın motoruna bi lafım yok kaç kere sölücem honda mekanik olarak iyi ben buna zaten bişey demiyorumki farkettiysen ? Ama TSI motoruda yabana atılcak bi motor değil ki yılın en iyi motoru seçild TSI Sen M3 ' e teneke diyecek kadar marka fanatiğisin bide diyosun fanatik değilim.. Honda dizel üretemiyo demedimki ben sana ?? Honda 'nın ben motoruna laf etmedim arkadaşım turbo motorlara niye girdin anlamadım gitti ben motora zaten laf etmiyorum hani benim marka anlayıp anlamadığım ordan ne alaka onuda bi söyle sen bana bi önceki mesajlarımda bak aynen şöyle yazıyor "honda kasası kağıt gibide olsa mekanik olarak çok iyi" tarrzında bi mesaj yazıyodur ben hondanın motoruna hiç bi zaman bişey demedim ! Dsg 'den şuanda iyi bi şanzuman göster sana diyorum falan filan diyorsun tıkırtılı çalışıyo inkar etmiyorum bunu ama çevremdede var benim dsg kullanan bende kullandım vites atışlarını bile hissettimiyor bilmiyorum millet ne arıyor ne bekliyor..Alman evet bana hala japondan önde gelicek bak yine diyorum ben hondanın motoruna laf etmiyorum toyota ve honda motoru zaten kendini kanıtlamış ama seninde dediğin gibi fiyatlar tuzluda olsa iç mekan kasa vs... deki alman kalitesi o araçlarda yokkkk
Verdim cevapları sana olan saygımdan..