Şeker Adam
Kayıtlı Üye
bence cok guclu motor dısında ole alt devırlerde falan hıısedılır bı desıme olcagını hıc sanmıyorum.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Oyle bseyler duydum ama tam olarak bılmem yıgıt,krom egsoz yaptırcam desen ıskendere gıt derım ama sadece katı ve susturucuları sokmeye ıskendere gıtmem gereksız olur.Suan amacımız zaten malıyetı dusuk b sekılde bg almak Isın makyajlı kısımlarını sonraya sakla sen
yıgıt okusun bunu muratmalıyet dusuk egsoz dersen bı ugra derim mata egsoza muratcan gonderdı dersen bostancı oto sanayıde gıder egsozu gecıorsun ılk sagdangırıorsun zaten gorursun ufak bı dukkan ama cok meraklı ozellıkle modıfıye egsoz yapmayı severek yapan bırı var var benden selam soledınmı fıyatı az ceker cokta guzel ılgılenırler ...
tamamdır Muratcan..
en kötü Salı sabahı uğrar konuşurum..giderden de ordan da fiyat alırım..
Can'ım Göztepe'deki adamı kromaj için falan demedim be yavru işçiliği için diyorum..
ucuzsa ıstedıgın yere yaptır moruk
ucuz ve kaliteli işcilik olsun be yavru..
Muratcan Salı uğricam ama yaptırmam dediğim gibi en fazla 3 ayı bulabilir..
velakin taksit taksit ödemeye okey'se onumuzdeki ay..