muratcantona
Kayıtlı Üye
tamam yavru eyv..
bostancı oto sanayıye bak bıde ordakı egozculara tt nın egsozunu bıle bulmustuk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tamam yavru eyv..
yavru mauayene 1.5 seneden fazla var ama zamanı geldi zaman egzostu komple eski haline mi getirmem gerekcek. ??
sesinde bı sevıyesı var arastırıp gıtmek lazım ... bnm anlamadıgım corvetteler ferrarıler nasıl gecıyor
barbaros katı da iptal et yazılımla hallederiz dedi..
ben pek niyetli değilim ama senin söylediğinle birlikte araçta hissedilir iyileşme olursa onu da iptal edebilirim..
yazılımla sensörü iptal edebilirmiş..
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
onlar bizden farklı bi dünyada yaşıyo kardeşim..
Ferrari'nin bakım ücretlerini bi araştır..arabaya o kadar para harcayan adam kendini bile muayeneden geçirir..
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
bu arada Göztepe'de İskender'in ustasının yerini bilen var mı. ??
Bostancı Gider'i biliyorum..
İskender istediklerim için ne kadar fiyat verir bilmiyorum..konuşmak lazım..
velakin ondan önce 2L bi VW grup kazanı bulmam lazım..daha da velakin 1 aydan önce yaptırmam zor gibi..eğer çat diye nakit isterlerse 300-400 falan..
Bostancı Gider'i biliyorum..
İskender istediklerim için ne kadar fiyat verir bilmiyorum..konuşmak lazım..
velakin ondan önce 2L bi VW grup kazanı bulmam lazım..daha da velakin 1 aydan önce yaptırmam zor gibi..eğer çat diye nakit isterlerse 300-400 falan..
İskender iyi hoş da fiyatlar da güzelleşmiş bayaa..
Can Göztepe'de İskender'in ustası varmış bilin misin o adamı. ??