Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hafta içinie kadar benden haber bekleyin arkadaşlar çok daha ucuza halledebiliriz
sadece SCW üyelerine..
leon için verdigin ilandaki kolcak ile orjinali arasında uzaktan yakından bi alaka olmadıgı için ve hoş durmayacagını dusundugumden dolayı pek tercih etmem(en azından benim fikrim ) buarada cezmi abi leon kolcak için hayırlı haberlerini bekliyoruz....
Benim verdiğim ilan sadece bir örnekti Yani neden bu kadar ucuzları var iken gidip 400 küsür liraya alıyorsunuz kolçakları? Hani fark nedir bu durumda ki onu merak ettim...
Benim verdiğim ilan sadece bir örnekti Yani neden bu kadar ucuzları var iken gidip 400 küsür liraya alıyorsunuz kolçakları? Hani fark nedir bu durumda ki onu merak ettim...