Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Orijinal Kol Dayama?

370 tlye yaptırdım bugun arya da işçilik dahil ve çok içime sindi memnun kaldım..

bugun çankaya dogus oto ve aydoganlar serviste 540 tl dediler. 370 tl çok uygun erya nasıl verdi o fiyatı.işçilik hariç alırım bende ozaman kargo ile

erya da standart fiyat mı bu dogustaki fiyata gore uygun bende taktrmayı dusunebilirm yoksa sizin ki tanıdık işi falanmı?

Bekliyorum haberini Cezmi abi :) Bu arada benim hesap cok kabardi arac ile ilgili olarak :S Far sensoru, Chiptuning, Kol dayama derken 1200TL cikicak bir anda:(

Yok ben yazın başında da gittim adamdan fiyat almıştım tabi birazda ağzım laf yapıyor :D adamda dedi bana sen merak etme ben sana güzel bir indirim yaparım demişti.. Sonra bana 380 tl + 50tl işçilik demişti bende vazgeçmiştim.. Dün tekrar gittiğimde bu sefer kendi orjinal fiyatına bağladım kendisi 320tl + kdv ile birlkte 370tl oldu birde işçilik aldırmadım güzel oldu. Bu arada ibizaların yeni güncellemeleri gelmiş motor ve sanzımanla ilgili değişiklik oluyormuş sanırım yakıt tüketimi düşüyormuş ve ilerde sanzımanın kavramasında bir problem olmasın diye yapıyorlar salı gunu arabayı bırakacagım onun için yaptırmak isteyenler kendi servislerine gidebilirler garanti kapsamında yapıyorlar 2 yazılım yükleniyormuş ve kaputun açma tuşu bolumunde ileride ses yapmasın diye bir izolasyon yapıyorlarmış bilginize...

ben de 379tl fiyat 50 tl de işçilik almıştım. Rica edince 400e yaptırabilmiştim Kayadibi'nde. Sizinki çok daha uygun. Hayırlı olsun.

Bu arada kol dayama süper bir şey, hem ortalığı derliyor, topluyor hem de ekstra konfor.. :)

Geri
Üst Alt