Bu mesajı 2-3 kez güncelleyeceğim zaman buldukça muhtemelen, değişiklik kısmını da belirtirim zaten.
Varol abi sana da düşer, diğer üyelere de düşer bu tarz bir konu açmak, rahatsızlığını bildirmek. Haklı olduğun konular da var, olmadıklarında var bence. Zaten herkes birbirine hak verse çok monoton olurdu dünya. Yorumlar şöyle yerine böyle olsaydı demişsin ya sanmıyorum 35-40 yaşın altında kanı kaynayan gençlerin bu tarz konuşsun.
Tartışma yeri konusuna geldiğimizde ise; her zaman benim dediğim dedik, ben biliyorum boş konuşmayın, al bak video, al bak sizin de muhtemelen daha önce aramalarınızda rastladığınız/bildiğiniz bilgileri buldum burada bunlar yazıyor, konuyla çok alakası yok ama paylaşıyorum ben konu değişsin diye, şeklinde paylaşım yaparsanız bir başlıkta kimse sizin karşınızda alttan almaz kusura bakmayın.
Saygı dediğimiz şey standart donanımda yoktur hiçbir zaman. Kendiniz davranışlarınızla kazanırsınız. Kimsenin kimseye durup dururken saygılı davranma zorunluluğu yoktur benim gözümde. Aklı başında, nerede ne dediğini, neden dediğini biliyorsan bir yerden sonra sana saygı duyanlar zaten çıkar.
Yazıyı okudum biraz kişisel olmuş, madem bu kadar olmuş bunları silmek de işime gelmiyor şunu yazayım. 180, 190 iki adamın sığdığı araca 150'lik Japonlara göre yapılmış, binilmez denirse o opsiyonel olan saygı da kaybolur, kusura bakmayın.