Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aynen kendimi bir an ağlayan çocuğa kandırmak için eline pat diye birşey verirsin susturursun ya bende öyle hissettim kendimi anaharı elime alınca hafiftende pişman oldum tırıvırı ettiğime Yanlız benim 7 yaktığım yolda bu namussuz 13lt yakıyor hafif zorlama ile napıcam bilmiyorumPassat cc verip göndermeleri açıkcası benim de hosuma gitti okuyunca Umarım bujileri uzun zamanda getirirler de bir süre onun keyfini çıkarırsın
Bilgilendirme yapıyım,
Tekleme sorununu oksijen sensörü değişti çözülmedi
Bujiler değişti çözülmedi
Bobinler değişti çözülmedi
Kalitesiz benzin dediler benzini boşalttılar kendi benzinlerini koydular bir gün sonra yine tekleme başladı
Aracı bıraktım cuma günü bugün aradım motoru söktük dediler gecici aracınız hazır buyrun gelin alın dediler. Yarın gidip bakıcam ne durumda diye.
Bu arada tekleme dediğiim şey haldur huldur sarsma değil hafif birşey aracı sürekli kullanmayan anlayamaz pek.
Fakat pc de silindirlere bakıldığında tekleme gözüküyor.
Servis teklemeyi onaylamış durumda benim herhangi bir dayatmamla tamam bir bakalım demediler.
Tüm değişen parçalarıda garanti karşıladı.
Sorun nereden kaynaklı merakla bekliyoruz.