Yorumlar için herkeze teşekkür ederim.
Bugün öğlen saatlerinde telefonuma mesaj geldi aracınız hazırdır diye. Bende gittim evrakları imzaladım bir arkadaş benimle gelsin bir test ediyim dedim tamam dediler çıktık. Bu arada oksijen sensörünün fiyatı 400 küsür lira tuttu fakat garantiden değişti.
İlk 5 dakika ir sorun yoktu servise dönme yoluna girdiğimizde 2.viteste alt devirlerde gaza basınca araç teklemeye sarsılmaya başladı. Yanımda ki görevlide gördü zaten bunu. Servise çektik araç içinde duruyoruz rolantideki titreme hissediliyor aptal çalışıyor araç kaputu açtık motor iki ileri bir geri çalışıyor.
Servise çektik hemen pc ye bağladılar arıza kaydı yok fakat silindirlerin değerlerinin ölçüldüğü bölüme girildiğinde tekleme gözüküyordu.
Yanılmıyorsam 4. ve 2. silindirdeki teklemeler fazlaydı bujilerden şüphelendik bir çalışan 30bin bakımda buji falan değiştiririz düzelir demeye çalıştı fakat o şekilde teslim almayacağımı anladılar heralde garantiden buji değiştirmek için depodan bujileri istediler fakat buji ellerinde yoktu.
Araç üzerindeki bujilerin yerlerini değiştirince silindirlerdeki teklemelerinde yeri değişti bu sebeple büyük ihtimal bujilerden kaynaklanıyor fakat ellerinde olmadığı için bir sonuca varamadık.
Benim sinir iyice bozuldu "bu aracı nasıl kontrol ettinizde beni hazır diye çağırdınız sadece arıza kaydına bakıyorsunuz niye silindirlerin pc deki durumuna bakmadınız" deyince Biz her aracın silindir durumlarına bakamayız dediler
Ki benim oraya direksiyon yürüyen vs gibi herhangi bir sorunla gelmediğimi direk olarak "motor tekleme" şikayeti ile geldiğimi bildikleri halde bakmamışlar
Neyse dedim döndüm arkamı dolaşıyorum. Aracında bugün hallolmayacağı belli oldu.
Müşteri memnuniyeti çerçevesinde düşündüğüm bir prosedürler önüme hemen bir passat cc 1.8 tsi dsg getirildi
Buyrun bununla gidin biz size yapılınca haber vericez dediler. Ogs si falanda bedavaymış içinde. Sinirliydim fakat hoşuma gitmedi desem yalan olur
Neyse gene bir soru soruyım uzun yazdım
Çıkan bujilerin durumuna baktım üstler kuru beyazlamış ateşleme bölümü hale iş görür vaziyette alt taraf yani civata bölümü kararmış ve yağlanmış. Benim bildiğim bu durum normal. 30 bin km ye gelmeyen bir aracın bujilerinden sorun çıkarması normal midir?
Yuksell88: Bekleme salonunda bekletme gibi bir zorunlulukları var mı bilmiyorum ama bir sorunla gittiysem eğer ben direk aracın yanındayım ayrılmam oradan.