Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Beyler karşılık yazdığınız kişilerin sizden en azından 3 yaş büyük olduğunu unutmayın. İnsanlar ekmeğini ne şekilde olursa helalinden kazanmaya çalışıyorlar. Okuyan ile okumayanın arasında illa ki fark olacaktır. Fiziki güce parasal olarak değer biçilebilirken zihin ve bilgi gücünün parasal ederi yoktur. Okuyanların arasında da fark olacaktır. Ben bugün okulda sınavlarda dünyanın en iyi teknik üniversitesi olarak geçen MIT'nin sorularıyla perişan olurken aynı bölümde memleketimin üniversitesinde kolayına okul bitiren binlerce mühendis de var.
Bugün öğretmenlikten mezun kişilerin zamanında, kendilerinin de belirttiği gibi, tıp ile aynı puanlara okullara yerleştiğini göz ardı ediyorsunuz. Karşılaştırdığınız insanlar öyle ya da böyle en fazla lise mezunu kişiler. Herkes emeğinin karşılığını almanın peşinde. Ancak tutup da bir üniversite mezunu ile en fazla lise mezununu kıyaslıyorsunuz. Ne yazık ki iki kıyas birbirini karşılamıyor.
İlk koyulan fotoğrafın diğer yanında imam maaşı yazıyordu. Aynı tutarsız kıyas orada da mevcut. Özellikle kaldırılmış, zira yanlış.
Okuldan okula, adamdan adama, maaştan maaşa fark var. Kırıkkale mezunu elektronik mühendisi 1500 liraya işe başlarken ben 3000 liraya imzamı atıyorum.
Konu yine abilerimin de söylediği gibi maaş değil. Öğretmenlerin bugün değerini yitirip gitmesidir.
Hepimizin Fatih Sultan Mehmet'in hocası Akşemsettin'e hürmetinden feyz alabilmesi dileğiyle.
sen bence okudugunu anlama kursuna gıt ben zaten unıversıte bıtırdım bu calıstıgım yere gırmek ıcın mıllete okusaydın dıyecegıne sen bı okuma yazma ogren yada okudugunu anlama derslerıne gır ondan sonra yorum yap
dostum sana sonuna kadar katılıyorum bızdede gecıcı ıscıler var poz yanı yol yenılemesınde adamlar 250 kıloluk traverslerı tek baslarına kaldırıyorlar yada rayları 8-10 kısı kaldırıp sokulen yola tekrar koyuyorlar bu ulkede sankı bı ogretmenler calısıyor bı onların ısı zor bole bır konu bıle acmak gereksız ve sacmaydı bana gore herkezın ısı kendıne gore zor ozamn herkez forumlarda konu acsın arkadasın dedıgı gıbı santıylereınsaatlara bır ugrayın ogretmenım
öğretmene bakış açımız buysa , vay memleketin haline, geleceğine.. yazık hocam birşey yazayım dedi ,yaptığı işle ilgili işitmediği laf kalmadı kendini ifade etmek için ''parçalanıyor''...
-ameleyle bile karşılaştırıldı..