tugra kazım
Kayıtlı Üye
maşallahh kardeşimm:seat
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yazılım: Paşaoğlu ile tamamlandı Vakit darlığından dyno'ya çıkmadım. Ancak 145-150 bg 300+ tork şeklinde olduğunu tahmin ediyorum. Şürüş inanılmaz değişti. Az önce eve gelirken korktum Şürüş karakteri babamın 140'lık Passat'ı anımsatıyor. O yüzden değerlerin bu şekilde olduğundan şüphem yok.
Hayırlı olsun kardeşim. Gaza yüklendiğinde ara hızlanmalarda patinaja giriyor mu ? Patinaja girdiğinde esp sürekli yanıyor mu? Birde hangi yazılım ve fiyatı?
Çağrı en kısa zamanda arabanı denemek istiyorum yazılım olayını ciddi merak ediyorum tepkiler nedir söylenenler hep iyi yonde gözüküyor..Teşekkürler Henüz uzun boylu denemedim ama yolda 3 araba azıcık yürür gibi olduk. Patinaj, sarma falan hiç bir şey yok. Ancak benim araba DSG. O yüzden bir farklılık olmuş olabilir. Yazılım Paşaoğlu'nun custom kendi yazılımı. 650 liraya yaptırdım.
hayırlı olsun çagrı dsg kullandıgın için yaptırmaktan çekindigini hatırlıyorum nasıl fikrini değiştirdinYazılım: Paşaoğlu ile tamamlandı Vakit darlığından dyno'ya çıkmadım. Ancak 145-150 bg 300+ tork şeklinde olduğunu tahmin ediyorum. Şürüş inanılmaz değişti. Az önce eve gelirken korktum Şürüş karakteri babamın 140'lık Passat'ı anımsatıyor. O yüzden değerlerin bu şekilde olduğundan şüphem yok.