neden tüm leonlar aynı renk?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayham85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırmızı inanılmaz göz alıcı ve çok çarpıcı.Birde beyaz çok güzel bence.Zarif bir kuğu gibi oluyor.Ben Kırmızıyı tercih ettim ilerde (Çok ilerde 4 yıl sonra falan Leondan ayrılmayı düşünmüyorum) Belki beyaza kaplatırım yeni gibi olur onunda hevesini alırım.Siyah bence Leonun profilindeki kasları çizgileri gizliyor öldürüyor.O yüzden siyahı sevmedim.

🙂 bundan daha bi beyaz yoktur sanırım...bi beyaz arabanın yanında resmini çekp koyucam

evet yoktur abi 🙂 guzel olur valla. Bizim okulda bi porsche 911turbo mat beyaz yapmış arabayı bi tane de kız mini cooper ını yapmış🙂 Güzel güzel🙂

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:54 ----------

siyahin bakimi cok zor 🙁

Hele bir de istanbuldaysan🙁

seneye de buz beyazı yapmayasın usta🙂

Valla ben siyah istiyodum siyah aldım. Çok ta iyi yaptım bence. Bir coupe bmw alcak olsam , parlament mavi olsun derdim ama leon için bence siyah guzel. 🙂

+1. demek parlament maviyi cuopue bmw de beğenen tek ben değilmişim.

m6 daki renk dimi dediğiniz...felaket bi renk ya o...önce o sonra sarı...güneşte bakmaya doyulamıcak renkler 😉

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_deniz_korsani_!-90WQQaXQQ20196579WQQpXQQdisplayitem işte bu renk. bi renk bukadarmı yakışır bi arabaya.. özellikle bu e46 dedinmi bu renkdir.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

olur mu usta ya o mavinin hastasıyım. Hele bir de içi bordo deri olucak. ..off diyorum🙂

benm fovrim parlament mavi içi bej deri. pehhh. bu 2li eski okulumun orda bi kızda vardı direk testesteron hormon seviyemi arttırıyodu😀

4fdfcde3493a588c9046bfc3016e97a5.jpg

renk budur...ankara'da aynısından var...şaka gibi...baka baka dertlenir saçlarını döker kalkarsın 🙂

39,103Konu
763,794Mesajlar
21,827Kullanıcılar
dagberatSon üye
Geri
Üst Alt