neden tüm leonlar aynı renk?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayham85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doğuş oto sağolsun 🙂 kendi keyiflerine göre getiriyolar araçları bence aralarında geçen konuşma budur; "mavi mi? boşver siyah, beyaz, gri, kırmızı çok satılıyor onlardan gönderin" 😀

nerdeyse ana renkler sık gelenlerin hepsi de ana renk naapsınlar.. 🙂

arkadaşlar renk tamam güzelde mesela beyaz renginden çok memnunum ama toledoyu yıkattımmı o metalik mavinin parlaması yokmu içiden metalik ve güzel bir renk leon almadığım için pişmanlık duygusu geçiyor 🙁 e biz toledoyu alırkende seat az satıyordu o zamanda renk fiyat farkı vardı ama o zamanlar bu renkler vardı.

ben daha çok insnaların bu renklere yöneldiklerini düşünüyrum 🙂

arkadaşlar renk tamam güzelde mesela beyaz renginden çok memnunum ama toledoyu yıkattımmı o metalik mavinin parlaması yokmu içiden metalik ve güzel bir renk leon almadığım için pişmanlık duygusu geçiyor 🙁 e biz toledoyu alırkende seat az satıyordu o zamanda renk fiyat farkı vardı ama o zamanlar bu renkler vardı.

ben daha çok insnaların bu renklere yöneldiklerini düşünüyrum 🙂

kardeşim o zaman metalik falan alman gerekirdi ama biliyosun.. 🙂
velakin Cadillac'ta var mesela metalik beyaz hafif kemik gibi cayır cayır parlar onlar.. 🙂

yiğit tsi ilanlarına bakıyordum metalik olanlar sadece siyah. siyahıda arabalara yakıştıran birisi değilim.

hep mavi ıstemısımdır ama elımde 2 secenek vardı beyaz ve kırmızı bende kırmızı sectım...
leona cırtlak renkler gıdıyor sıyahta sankı aracın detaylarını olduruyor...

39,103Konu
763,794Mesajlar
21,827Kullanıcılar
dagberatSon üye
Geri
Üst Alt