tam12den
Kayıtlı Üye
tabiki haklısınız o konuda fakat benim ibizam 2013 model ve aynı kmlerde aynı model de ibiza var ilk etapta bende castrol den başka yağ kullanmadım bu güne kadar arabalarımda ama iki tane ibizayı kıyaslayınca kendini belli eder şekilde bir sessizlik vardı arkadaşın ibizasında bende bu yüzden mobil1 i tercih ediyorum artık , ayrıca yanma derecelerine de bakacak olursanız kendi sitelerinden parlama noktası castrol edge 5w30 da 202 derece mobilde ise 254 derece , birde olaya şu noktadan bakmak gerekirse castrol ile aşırı yağ tüketimi olan arkadaşlar mobil 1 ile yağ yakma olayını azalttığını da araştırdığınız zaman görebilirsiniz, başka bir noktada wv anlaşması olduğundan dolayı castrolü tercih ediyor
ayrıca yine bir konusu vardı bir wv sitesinde wv de kullanılan aynı motoru porsche da ta kullanıyorlarmış wv seat audi de castrol koyuluyorken motorlara doğuş otoda , porsche bölümünde ise mobil 1 kullanılıyormuş maslakta hatta bunu yazan kişide gidip görebilirsiniz diye yazmıştı
sonuç itibari ile bana göre mobil 1 daha iyi bir yağ castrolden
ayrıca yine bir konusu vardı bir wv sitesinde wv de kullanılan aynı motoru porsche da ta kullanıyorlarmış wv seat audi de castrol koyuluyorken motorlara doğuş otoda , porsche bölümünde ise mobil 1 kullanılıyormuş maslakta hatta bunu yazan kişide gidip görebilirsiniz diye yazmıştı
sonuç itibari ile bana göre mobil 1 daha iyi bir yağ castrolden