fatih yıldırım
Kayıtlı Üye
tamamdır arkadaşlar erya dan madem bu kadar şikayet var ve sizlere gereken hizmeti vermediğine kanaat getirdiniz bundan sonra erya bitmiştir sizler için...umarım hepiniz rahatlar artık kendi başımızın çaresine bakarız...birazdan gereken kişilerlede konuşup bu firma ile olan ilişkilerimizi bitirdiğimizi bildiricem
---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
fatih sende neler yaptırdın onlarıda anlat arkadaşlar bilsin...sanırım beni kastediyorsun ismi geçmemesi gereken büyük için
cezmi abi ben ne sizi üzmek nede sinirlendirmek isterim
sizin bizler için menfaatsizce erya ile görüşmelerinize,irtibat kurmanıza,bizim için yaptıklarınıza sonsuz miteşekkürüm abicim
sen olmadan bizim için yada en azından benim için erya yoktur abi !!!
ben sizin selamınızla erya ya girdim ve ne sizin nede kendimin yüzünü yere baktırıcak bir şey yapmadım,söylemedim abicim!!!
hiç kimsenin size olan sevgimden ve saygımdan şüphe etmiyceğini düşünerek erya ile ilğili düşüncelerimi buraya yazıp arkadaşlarımla paylaştım !!!
şayet bunu yaparak haddimi aştıysam sizden özür dilerim abicim !!!
ve cezmi abicim fatih sende neler yaptırdın onlarıda anlat arkadaşlar bilsin diyip bana sitem etmişsin abi,
sizin kulagınıza ne geldi bilmiyorum fakat
ben erya da sadece aracımın climatroniğini değiştirdim.
parça bozuktu,bozuk parçayı alıp yine bozuk parça taktılar
ve ben bir buçuk yıldır klimalı aracımda klimasız dolaşıyorum yaz kış!
parçanın değişmesini bekliyorum
ve bir defa da aracımın dışını yıkadılar
ben eryada başka bir şey yaptırmadım abicim!!!
aynı parça ebay da 80 90 euro civarlarında satılırken ben erya dan parçayı 450tl ye aldım ve servisde,bu parça şurada bu kadar diye bir şey de söylemedim hiç kimseye!
çünkü ben 500 1000 tl ye sizin isminizi kötü zikir ettiricek bir insan değilim cezmi abicim..
ben sizi bir ağabi gibi bilip sevip saydım cezmi abicim
bir yanlışım hatam oldu ise beni affetmeni dilerim abi
saygılarımla