tampon+lip+boya+işçilik bana toplamda 1.380 tl
ya arkadas sen basta hatayi yapmissin zaten ne aliyoruz kardes 1400 e cok fena kazik yemissin cokk anlatiulmaz ne tamponu bu cupra mi fr mi hangisini aldin bu fiyata ????
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tampon+lip+boya+işçilik bana toplamda 1.380 tl
Engin Abi benim anlamadığım bişey var yanlış anlamazsan.Ben arabamı eryadan aldım ve herşeyini şuana kadar oraya yaptırdım sigorta kasko bakım kılı tüyü yünü arabam ordan başka yere gitmedi evet benimde zaman zaman memnun olmadıgım durumlar oldu ama doğru kişiyi buldum ve hallettiler...
Yanlız burda yani forumdaki bazı arkadaşlara bana bile yapılmayan güzellikler yapılmasına rağmen ERYAda okişiler bırakın teşekkürü nedense herhangi bir olumlu eleştiri bile yapmıyolarlar ancak olumsuz eleştiri olunca mesaj yazmak için yarışıyorlar...
Burda yanlış anlaşılmasın ne ben ERYAnın avukatıyım nede ortagıyım ama geçenlerde benim arabamada bazı işler yapıldı ve ben teşekkür mesajı yazdım bakın bakalım kim mesaj yazmış oraya...?kimse yok...1-2 kişinin dışında...
Hemde ben kaç tane SCW üyesine orda nekadar çok yapılmayacak durumların yapıldıgını gördüm şahit oldum ama nankör olmamak lazım memnuniyetsizligin dışında memnuniyetlerinide yazmalarını beklerdim...
Şuda var herkes memnun kalıcak diye bikaide yok memnun olmayanlarda olabilir...
Koray kardeşim yazdıklarım geneldir senle yada senin memnuniyetsizligini gölgelemiş gibi sakın algılama...
Bende nasıl teşekkür konusu açtıysam eğer memnun olmasam aynı şekilde konu açarım bundan kimsenin şüphesi olmasın...
Engin Abi benim anlamadığım bişey var yanlış anlamazsan.
Şimdi benim babam 30 senedir çalışıyo. 30 senedir nerdeyse Allah'ın her günü işe gidiyo. Her gün işe gittiği için, şirket kapısından girerken çıkarken babama teşekkür mü ediyolar? Hayır. Ya da burada çalışan insanlar her gün işine gittiği için teşekkür mü ediliyo?
Bu ülkede "hizmet almak" kavramının ne anlama geldiğini anlamış değilim.
Polis işini yapar birini kurtarır, gazeteler boy boy yazar. O adamın görevi bu niye teşekkür edeyim? Ben vergimi vererek zaten devlet memuruna karşı görevimi yapıyorum. Polis, sen benim maaşımı ödüyosun diye bana teşekkür mü ediyo?
Bi yerden hizmet alırken de bi yer bana iyi hizmet veriyosa teşekkür etmek zorunda mıyım? Kimse babasının hayrına iş yapmıyo. Herkes parasını verip, hizmet alıyo.
---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:13 ----------
Ki konuyu açan arkadaşımızda, alması gereken hizmetin parasını fazlasıyla ödemiş. Karşılığında hizmet alamamış. Karşılığını alsaydı buraya neden konu açsın? Oranın işi bu. İyi hizmet sunmak ve parasını da almak.
Parasını aldığı halde hizmet alınmıyosa, tabiki eleştiri konusu açmalı. Bence doğru yapmış.
Engin Abi benim anlamadığım bişey var yanlış anlamazsan.
Şimdi benim babam 30 senedir çalışıyo. 30 senedir nerdeyse Allah'ın her günü işe gidiyo. Her gün işe gittiği için, şirket kapısından girerken çıkarken babama teşekkür mü ediyolar? Hayır. Ya da burada çalışan insanlar her gün işine gittiği için teşekkür mü ediliyo?
Bu ülkede "hizmet almak" kavramının ne anlama geldiğini anlamış değilim.
Polis işini yapar birini kurtarır, gazeteler boy boy yazar. O adamın görevi bu niye teşekkür edeyim? Ben vergimi vererek zaten devlet memuruna karşı görevimi yapıyorum. Polis, sen benim maaşımı ödüyosun diye bana teşekkür mü ediyo?
Bi yerden hizmet alırken de bi yer bana iyi hizmet veriyosa teşekkür etmek zorunda mıyım? Kimse babasının hayrına iş yapmıyo. Herkes parasını verip, hizmet alıyo.
---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:13 ----------
Ki konuyu açan arkadaşımızda, alması gereken hizmetin parasını fazlasıyla ödemiş. Karşılığında hizmet alamamış. Karşılığını alsaydı buraya neden konu açsın? Oranın işi bu. İyi hizmet sunmak ve parasını da almak.
Parasını aldığı halde hizmet alınmıyosa, tabiki eleştiri konusu açmalı. Bence doğru yapmış.