Floydian
Kayıtlı Üye
evet Natanael aksini ve inkar 2'si de olumsuz zaten de..
sen niye takıldın kardeş buna..ne beklersin yurdum insanından..
eksi çarpı eksi eşittir artı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet Natanael aksini ve inkar 2'si de olumsuz zaten de..
sen niye takıldın kardeş buna..ne beklersin yurdum insanından..
dilbilgisini formule döken manyak Max örneği..
ben ilan sahibine mesaj attım ilanın aksili iddia ediyorum diye adam cevap yazmış resimleri atabilirmisin bana diye Batuhan duy sesimi ön arka tamponun oldugu fotoyu yollarmısın bana g.t olup kalmayalım ortada ben plaka kısmını kapatıp adama gösteririm
ben ilan sahibine mesaj attım ilanın aksili iddia ediyorum diye adam cevap yazmış resimleri atabilirmisin bana diye Batuhan duy sesimi ön arka tamponun oldugu fotoyu yollarmısın bana g.t olup kalmayalım ortada ben plaka kısmını kapatıp adama gösteririm
serbay abı naptın yolladınmı resımleri...
Ben daha dün sabah gördüm kırmızı bi leon da..ilan sahibi sadece kendinde olduğunu sanıyor galiba
abı fotoyu sen cekmıstın sende nasıl fotosu yokkı 2 aracın fotosu hıc cekılmedı senın dısında
Fotolar bende serbay yollarım sana