Torrado
Kayıtlı Üye
Gelin abi gelinBatu koy atarını kardeşim gerekirse atlar gideriz İzmir'e
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gelin abi gelinBatu koy atarını kardeşim gerekirse atlar gideriz İzmir'e
Ben bu tamponu hiç beğenmedim. Tampon ızgarası rahatsız edecek derecede büyük ve sis kapakları yandan baktığın zaman dışarılara taşmış. Valla makyajsız kasa cupra tamponlarını hiçbirşeye değişmem.
aynı şeye ben de takıldım 19 jant var demiş ama jantların marka modeli yokilan sahibi 7 resim koymuş aynı açıdan, insan araba satarken böylemi resim çeker hey Allah'ım.
sen hele onları bide canlı gör... görmediysen tabi ))
ben adama mesaj attım 1.5 ay önce aldım itirazım var diye bakalım ne cevap gelecek
TÜRKİYENİN TEK 2010 CUPRA TAMPONLU LEONU AKSİNİ İNKAR EDEN VARSA--- bu nasıl bir Türkçedir? İddia eden varsa demesi gerekmez mi? Zannedersin cupra tanpon satıyor.
iyi hoş da tampon komple biraz daha alçak profilli olsaymış daha güzel olurmuş..