06 levent 534
Kayıtlı Üye
.
mehmet ben burda kim ve kimlerin ark niyetli yada iyi niyetli olduğunu sorgulayıp yada düşünerek yazmadım.kaldıki ben sizin yazdığınız turbo,eksoz,hava flitresi vs olaylarınızdanda anlamam zaten anlasam usta olsam yorum yapar ve bilgilerimi paylaşırdım.benim anlatmak istediğim burda bazı konuların tartışma ortamına dönüşmesinden yana olduğu zamanki sıkıntıdan bahsettim.bu yüzden herkesin biraz daha duyarlı ve dikkat olmasından yana davranmasını rica ettimlevent usta ayberke art nıyetlı yaklasan yok zaten sadece kelıme oynu yapıyor o kadar benım yazdıgım msjda bu tartısma bu sekılde gıder dedım saglamlık konusu ıle ılgılı yazdıgım msjda turbosu olmayan mod dıye bahsedılen egzos havafıltresı vs dedım demek kı arkasında baska yapılan işlemlerde var bana yazdıgı cevaba bak sadece ekzos ve havafıltresı ıle demıs bunun arkası var ben yazmıyorum uzun uzadıya bunu bıle art nıyetlı olarak algılıyor zaten cevap verme geregı hıssetmıyorum.90 yılların basında turkıyede vw grup ortada yokken mıllet honda toyota dıye kendını yırtıyordu bu sıtede kımse bu japon araclarına yabancı degıl ama arada bır kalıte farkı var 97 yılından sonra vw turkıyeye gırınce bu kalıte farkı barız ortaya cıktı.